ΑρχικήsecurityΠάροχος κατήγγειλε το email του δημιουργού του Bitcoin

Πάροχος κατήγγειλε το email του δημιουργού του Bitcoin

Bitcoin-Creator-Satoshi-Nakamoto-s-Email-Address-Has-Been-Terminated-by-Provider

Πριν λίγες μέρες το διαδίκτυο ήταν γεμάτο με δημοσιεύματα ότι ένας χάκερ είχε παραβιάσει τον λογαριασμό του δημιουργού του Bitcoin, Satoshi Nakamoto, ο οποίος απειλούσε να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα πίσω από το ψευδώνυμο. Από τότε, ωστόσο, έχει υπάρξει πλήρης σιωπή για το θέμα αυτό.

Δεν είναι μόνο ο εντοπισμός του χάκερ μετά την παράβαση, αλλά η ταυτότητα του Nakamoto εξακολουθεί να παραμένει μυστική. Αλλά, ο παραβιασμένος λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εξαφανίστηκε, όταν η GMX αποφάσισε να παρέμβει για το θέμα αυτό.

Η GMX αρνήθηκε να μιλήσει για συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το κλείσιμο του λογαριασμού email του Nakamoto που, το οποίο οφείλεται στην εσωτερική πολιτική της μη αποδέσμευσης πληροφοριών σε τρίτους για οποιονδήποτε από τους πελάτες της.

Επίσης, η GMX επιβεβαίωσε ότι από τη στιγμή που ένας λογαριασμός έχει ακυρωθεί, όλο το περιεχόμενο διαγράφεται μαζί με αυτό. Τα ηλεκτρονικά μηνύματα που αποστέλλονται στη διεύθυνση satoshin@gmx.com δεν παραδίνονται.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS