ΑρχικήinetFacebook: Αναφορές περί εφαρμογής για «εμπιστευτικό» sharing υλικού

Facebook: Αναφορές περί εφαρμογής για «εμπιστευτικό» sharing υλικού

facebook_21

Η ενθάρρυνση του «εμπιστευτικού» διαμοιρασμού υλικού είναι ο στόχος εφαρμογής που αναπτύσσεται από το Facebook, σύμφωνα με δημοσίευμα του Techcrunch.

Kατά το Techcrunch, το οποίο επικαλείται μια σειρά πηγών, το κωδικό όνομα της εφαρμογής είναι «Moments» και θα παρέχει σε χρήστες ένα ειδικό interface μέσω του οποίου θα μπορούν να διαμοιράζονται προσωπικές στιγμές με φίλους και μέλη της οικογένειάς τους.

Στόχος υποτίθεται ότι είναι να ενθαρρυνθούν να συμμετέχουν χρήστες οι οποίοι θα ήθελαν να διαμοιράζονται προσωπικού χαρακτήρα υλικό με άτομα με τα οποία συνδέονται στενά, αλλά αποθαρρύνονται από τα όλο και πολύπλοκα privacy settings του κοινωνικού δικτύου.

Δεν διευκρινίζεται αν και πότε θα κυκλοφορήσει η εφαρμογή, καθώς, όπως επισημαίνεται στο παρελθόν το Facebook έχει πειραματιστεί με πολλά πράγματα, τα οποία δεν εξελίχθηκαν σε προϊόντα. Σημειώνεται ότι εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι δεν σχολιάζονται φήμες ή υποθέσεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μία από τις πηγές έχει δει «ζωντανή» έκδοση της εφαρμογής, το interface της οποίας παραπέμπει σε δίκτυο με πλακίδια που αναπαριστούν σετ στενών φίλων ή οικογένειας, τα οποία μπορεί και να πατήσει κάποιος για να κάνει share υλικό με αυτούς. Αυτό που επιδιώκεται είναι να γίνει ταχύτερο το «επιλεκτικό» sharing με διαφορετικά σετ ανθρώπων σε σχέση με την κύρια εφαρμογή του Facebook, η οποία επικεντρώνεται περισσότερο στο υλικό παρά στο κοινό.

 

Πηγή: koutipandoras.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS