ΑρχικήinetΠροβλήματα συνδεσιμότητας με το Xbox Live

Προβλήματα συνδεσιμότητας με το Xbox Live

Xbox-Live-Is-Experiencing-Some-Issues-with-Social-and-Gaming-Connectivity-Affected

Φαίνεται πως υπάρχει κάποιο ζήτημα με το Xbox Live, που επηρεάζει κυρίως τους χρήστες του Xbox 360, και να τους εμποδίζει από το να συμμετέχουν σε online παιχνίδια.

Η επίσημη σελίδα της Microsoft που ενημερώνει τους χρήστες σχετικά με την κατάσταση του διακομιστή, αποκαλύπτει ότι υπάρχουν ορισμένα προβλήματα όσον αφορά την συνδεσιμότητα στο Xbox Live, με την υπηρεσία να χαρακτηρίζεται ως Limited.

Το Xbox Live Core Services, ωστόσο, λειτουργεί κανονικά, όπως και οι περισσότερες υπηρεσίες, με εξαίρεση τις εφαρμογές PBS και Viki Inc.

Ορισμένοι χρήστες, ωστόσο, αναφέρουν δυσκολίες με το sign in στο Xbox Live, με τα παιχνίδια πολλαπλών παικτών, με το σύστημα Xbox One computer entertainment, καθώς και με τις mobile πλατφόρμες της υπηρεσίας.

Πολλές αναφορές έχουν γίνει από άτομα που χρησιμοποιούν το app Xbox One Live iOS, καθώς και την εφαρμογή SmartGlass και my Xbox Live για Android. Όλες οι εφαρμογές φαίνεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα εξαιτίας της μη ομαλής λειτουργίας του Xbox Live.

Η εταιρεία εργάζεται για επιλύσει το ζήτημα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, και ευελπιστούμε ότι το πρόβλημα θα λυθεί σύντομα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS