ΑρχικήinetSkylock, η «έξυπνη» κλειδαριά για ποδήλατα

Skylock, η «έξυπνη» κλειδαριά για ποδήλατα

Skylock-the-iPhone-Controlled-Bike-Lock-of-the-Future-VideoΤο Skylock είναι μια κλειδαριά υψηλής τεχνολογίας για ποδήλατα, η οποία συνδέεται με συσκευές iOS, ειδοποιώντας τους χρήστες σε πραγματικό χρόνο κάθε φορά που κάποιος επιχειρεί να την αφαιρέσει ή τη διαρρήξει.

Η κλειδαριά λειτουργεί μέσω ειδικής εφαρμογής για iPhone, η οποία σας ειδοποιεί όταν οι αισθητήρες του Skylock εντοπίσουν κάποια κίνηση. Η εφαρμογή χρησιμεύει επίσης για το ξεκλείδωμα της κλειδαριάς, και παρέχει στους χρήστες πολλές ακόμη δυνατότητες.

Η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο Bluetooth LE και Wi-fi για την αλληλεπίδραση με τις συσκευές iOS, ηλιακούς συλλέκτες για την επαναφόρτωση της μπαταρίας της και οθόνη αφής για ξεκλείδωμα, σε περίπτωση που οι χρήστες δεν έχουν το iPhone μαζί ή έχουν ξεμείνει από μπαταρία.

Οι δημιουργοί της αναφέρουν ότι μια ώρα στον ήλιο παρέχει αρκετή ενέργεια για να λειτουργήσει για μια εβδομάδα, ενώ εάν φορτιστεί πλήρως μπορεί να λειτουργήσει για μήνες.

Το Skylock έχει σχεδιαστεί ώστε να αντιμετωπίζει ακόμη και τις πιο επιθετικές μεθόδους διάρρηξης, ενώ διαθέτει διπλό μηχανισμό κλειδώματος για μεγαλύτερη προστασία.

Μπορείτε να παραγγείλετε την συσκευή στην τιμή των 159 δολαρίων.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS