ΑρχικήsecurityΑντι-πειρατικές ομάδες μηνύουν αυστριακούς ISPs λόγω άρνησης αποκλεισμού torrent ιστοσελίδων

Αντι-πειρατικές ομάδες μηνύουν αυστριακούς ISPs λόγω άρνησης αποκλεισμού torrent ιστοσελίδων

Austrian-ISPs-Sued-for-Not-Blocking-Torrent-Sites-Without-a-Court-Order

Η αντι-πειρατική ομάδα VAP υπέβαλλε μήνυση έναντι τεσσάρων παρόχων internet (ISPs) της Αυστρίας, οι οποίοι αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με το αίτημα για απαγόρευση της πρόσβασης των χρηστών στους ιστότοπους streaming, Movie4K.to και Kinox.to.

Πρόσθετες νομικές δράσεις αναμένεται να ληφθούν εναντίον των παρόχων και για την άρνησή τους να μπλοκάρουν το PirateBay, αναφέρει το TorrentFreak.

Έπειτα από μια σειρά ευνοϊκών αποφάσεων από το ευρωπαϊκό δικαστήριο European Court of Justice, και το αυστριακό Ανώτατο Δικαστήριο, η αυστριακή αντι-πειρατική ομάδα αποφάσισε να αναλάβει και η ίδια δράση, ξεκινώντας μια μάχη με τους ISPs που αρνήθηκαν να περιορίσουν την πρόσβαση των χρηστών σε όλες τις τοποθεσίες.

Οι UPC, Drei, Tele2 και Α1 είναι οι πάροχoι internet στους οποίους ζητήθηκε από τη VAP να μπλοκάρουν Το PirateBay, καθώς και τα Movie4K.to και Kinox.to.

Μια ακόμη αντιπειρατική ομάδα, η IFPI, έχει υποβάλλει επίσης αντίστοιχο αίτημα που απευθύνεται σε πέντε παρόχους της Αυστρίας, οι οποίοι καλούνται να περιορίσουν την πρόσβαση στο ThePirateBay, isoHunt.to, 1337x.to και H33t.to.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS