ΑρχικήinetΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: 22χρονη Βρετανίδα θέλει να αποκεφαλίσει ομοεθνείς της (φωτογραφία)

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: 22χρονη Βρετανίδα θέλει να αποκεφαλίσει ομοεθνείς της (φωτογραφία)

tzixant_612_355

Μία 22χρονη Βρετανίδα από το Λονδίνο που ασπάσπιστε τη τζιχάντ θέλει να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα αποκεφαλίσει βρετανό ή αμερικανό πολίτη! Δείτε τι έγραψε στο Twitter.

Η 22χρονη βρετανίδα Khadijah Dare, γνωστή στους τζιχαντιστές με το όνομα Muhajirah fi Sham (‘Μετανάστης στη Συρία’) ανέβασε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης το “όνειρό” της να είναι η πρώτη βρετανίδα της τζιχάντ που θα αποκεφαλίσει βρετανό ή αμερικανό πολίτη.

images.watchit.grΣτη σελίδα της στο twitter, μία μέρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο με τον αποκεφαλισμό του αμερικανού δημοσιογράφου, η νεαρή βρετανίδα αναφέρει: ‘Any links 4 da execution of da journalist plz. Allahu Akbar. UK must b shaking up haha. I wna b da 1st UK woman 2 kill a UK or US terorrist!’ (“(Περιμένω) Λινκ για την εκτέλεση του δημοσιογράφου. Allahu Akbar. Η Βρετανία πρέπει να τρέμει. Θέλω να γίνω η πρώτη βρετανίδα που θα σκοτώσει βρετανό ή αμερικανό τρομοκράτη”).
Οι μυστικές υπηρεσίες πιστεύουν ότι ασπάστηκε το Ισλάμ κάποια στιγμή το 2012, ενώ στη σελίδα της στο twitter ανεβάζει συχνά επιθετικά σχόλια και έχει στη ανεβάσει και φωτογραφία του γιού της να κρατάει ένα AK-47!

images.watchit.grΗ 22χρονη Βρετανή είναι παντρεμένη με έναν Σουηδό επίσης τζιχαντιστή, που αποκαλείται Abu Bakr.

 

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS