ΑρχικήsecurityΟ Σνόουντεν αποκαλύπτεται! - Πώς έγινε το "βαθύ λαρύγγι"- Οι σχέσεις της...

Ο Σνόουντεν αποκαλύπτεται! – Πώς έγινε το “βαθύ λαρύγγι”- Οι σχέσεις της NSA με την ισραηλινή αντικατασκοπεία -Έκλεβαν από κτίρια εκατ. GB δεδομένων!

snowden_540_355– Ο άνθρωπος που έκανε τις αποκαλύψεις για την εθνική υπηρεσία ασφάλειας των ΗΠΑ έδωσε την πρώτη του συνέντευξη
στο περιοδικό “wired”
– Ο Έντουαρντ Σνόουντεν υποστηρίζει ότι ενδιαφέρεται μόνο για το καλό της χώρας του
– Η αγάπη του για την ελληνική μυθολογία
– Το πρόγραμμα MonsterMind και οι κίνδυνοι που κρύβει

Αν και γνωρίζει ότι η ζωή του κινδυνεύει, μετά τις αποκαλύψεις που έκανε για την εθνική υπηρεσία ασφάλειας των ΗΠΑ “NSA”, ο Έντουαρντ Σνόουντεν υποστηρίζει ότι δεν ενδιαφέρεται για τον εαυτό του, αλλά μόνο για το καλό της χώρας του.

Το “βαθύ λαρύγγι” έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στο περιοδικό “WIRED” και μιλάει για τις μυστικές υπηρεσίες, χαρακτηρίζει “απόλυτα ανίκανους” τους ερευνητές της NSA και αποκαλύπτει το πρόγραμμα MonsterMind και τους κινδύνους που κρύβει.

Μιλώντας, για την παιδική του ηλικία – αν και δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες – αποκαλύπτει ότι ένα από τα καλύτερα αναγνώσματά του ήταν η ελληνική μυθολογία. Όπως λέει, δε, χαρακτηριστικά, “πιστεύω ότι τότε ήταν που ξεκίνησα να σκέφτομαι πάνω στο πώς αναγνωρίζουμε τα προβλήματα ενώ κατέληξα ότι η αξία ενός ανθρώπου προκύπτει από το πώς αντιμετωπίζει αυτά τα προβλήματα”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ:

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS