ΑρχικήinetΤο 2.1.5 VLC Media Player κυκλοφόρησε για λήψη

Το 2.1.5 VLC Media Player κυκλοφόρησε για λήψη

VLC-for-Android-Beta-0-9-7-Now-Available-for-DownloadΑν είστε ένας από τους εκατομμύρια χρήστες του VLC, θα πρέπει να ελέγξετε για νέες εκδόσεις, επειδή η ομάδα ανάπτυξης μόλις διέθεσε μια ενημέρωση που φέρνει βελτιώσεις σε όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες desktop.

Το VLC Media Player 2.1.5 φέρνει βελτιώσεις σταθερότητας για τη μονάδα σύλληψης QTSound, ενώ εφαρμόζει, επίσης, μια σειρά από βελτιώσεις για τους ενσωματωμένες αποκωδικοποιητές.

Για παράδειγμα, αυτή τη νέα έκδοση περιλαμβάνει μια ενημέρωση κώδικα για DxVA2 αποκωδικοποίηση των δειγμάτων που χρειάζονται περισσότερες επιφάνειες, βελτιώνοντας παράλληλα την MAD αντίσταση σε σπασμένα MP3 streams.

Η ομάδα ανάπτυξης υποστηρίζει ότι το VLC 2.1.5 διορθώνει ένα bug το οποίο μπλοκάρει το app να μετονομάσει MP3 αρχεία που έχουν μετατραπεί σε. RAW και διορθώνει το transcoding όταν αλλάζει μορφή ήχου.

Φυσικά, όλες αυτές οι βελτιώσεις αφορούν όλες τις εκδόσεις desktop, οπότε δεν έχει σημασία αν τρέχετε Windows, Linux, ή Mac OS X. Όπως μπορείτε να μαντέψετε εύκολα διαβάζοντας τις παραπάνω γραμμές, δεν υπάρχουν οπτικές αλλαγές σε αυτήν την έκδοση, καθώς οι περισσότερες βελτιώσεις έχουν γίνει στο background και αφορούν την απόδοση και τη σταθερότητα.

Συνολικά, αυτή η ενημερωμένη έκδοση έρχεται να λύσει τα χέρια σε πολλούς χρήστες, οπότε μπορείτε να τις κατεβάσετε κάνοντας κλικ στα παρακάτω link:

Μεταφορτώστε τον VLC Media Player για Windows.

Μεταφορτώστε τον VLC Media Player για Mac OS X.

Μεταφορτώστε τον VLC Media Player για Linux.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS