ΑρχικήinetΤο reddit μόλις απέκτησε ζωντανό σχολιασμό με τη λειτουργία «live»

Το reddit μόλις απέκτησε ζωντανό σχολιασμό με τη λειτουργία «live»

Κάτι το οποίο γνωρίζουν καλά οι χρήστες του δημοφιλούς site reddit, είναι να σχολιάζουν. Οι συζητήσεις οι οποίες γίνονται στο reddit είναι άπειρες και αφορούν οποιοδήποτε θέμα μπορείτε να φανταστείτε. Από εδώ και στο εξής, τα subreddits, ή αλλιώς οι κατηγορίες του site, αναμένεται να αποκτήσουν συνδέσμους από live σχολιασμό γεγονότων, χάρη στη νέα λειτουργία «live».

reddit-live

Μέσω της νέας λειτουργίας, οι χρήστες μπορούν να ξεκινούν έναν live σχολιασμό για οτιδήποτε επιθυμούν, θέτοντας κανονικά τίτλο και περιγραφή. Ο χρήστης ο οποίος ξεκινά ένα live σχολιασμό μπορεί να ορίσει αν θα είναι μονάχα εκείνος ο οποίος θα σχολιάζει ή θα είναι κι άλλοι χρήστες μαζί του.

Μέσα στο σχολιασμό μπορούν να βρεθούν εικόνες, βίντεο, σύνδεσμοι, tweets κλπ (με επικόλληση συνδέσμου), δεν υπάρχει όριο δημοσιεύσεων και όλα τα σχόλια εμφανίζονται αυτόματα στην οθόνη χωρίς ανανέωση (refresh). Αν και οι live συζητήσεις δημιουργούνται εκτός των subreddits, αυτές μπορούν κανονικά να καταχωρηθούν στο subreddit στο οποίο ταιριάζουν.

Πετυχημένα παραδείγματα live συζητήσεων από τη δοκιμή της νέας λειτουργίας η οποία ξεκίνησε το Φεβρουάριο, αποτελούν οι συγκρούσεις στην Ουκρανία, το παιχνίδι Pokemon στο Twitch, καθώς επίσης και το NBA Summer League.

Περισσότερα για τη νέα λειτουργία μπορείτε να βρείτε στο subreddit /r/live.

Πηγή: digitallife.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS