ΑρχικήsecurityKυκλοφόρησε αναβαθμισμένη έκδοση του AVG Antivirus Free 2014 για Windows

Kυκλοφόρησε αναβαθμισμένη έκδοση του AVG Antivirus Free 2014 για Windows

AVG-Antivirus-Free-2014-Gets-a-Fresh-Update-on-Windows

Το AVG Antivirus Free 2014 είναι μία από τις κορυφαίες δωρεάν εφαρμογές anti-virus που κυκλοφορούν στην αγορά, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία εντοπισμού που διαθέτει και στις βελτιστιοποιημένες λειτουργίες του.

Η AVG Technologies, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την εφαρμογή, προσπαθεί να ενημερώνει σε τακτική βάση το λογισμικό, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική προστασία των χρηστών. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία κυκλοφόρησε εχθές μια ακόμη ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής, η οποία είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες των Windows.

Το Build 4714a7694 του AVG Antivirus Free 2014 βελτιώνει τη συνολική εμπειρία των χρηστών των Windows, καθώς έρχεται με βελτιώσεις στην απόδοση αλλά και επιδιορθώσεις σφαλμάτων που είχαν αναφερθεί από χρήστες στις προηγούμενες εκδόσεις.

Επίσης είναι σημαντικό να αναφερθεί η συνεχιζόμενη υποστήριξη για τα Windows XP, καθώς το AVG είναι μία από τις λύσεις anti-virus που θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα.

Μπορείτε να κατεβάσετε το AVG Antivirus 2014 Build 4714a7694  από εδώ για να δείτε τι νέο υπάρχει και να παραμείνετε προστατευμένοι έναντι των σύγχρονων διαδικτυακών απειλών.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS