ΑρχικήsecurityΤο phpMyAdmin 4.2.4 καταφθάνει με περισσότερες διορθώσεις

Το phpMyAdmin 4.2.4 καταφθάνει με περισσότερες διορθώσεις

phpMyAdmin-4-2-4-Arrives-with-More-fixes

Το PhpMyAdmin, το δημοφιλές εργαλείο διαχείρισης βάσεων δεδομένων MySQL, γραμμένο σε PHP, διατίθεται τώρα στην έκδοση 4.2.4.

Σύμφωνα με τον αριθμό της έκδοσης, αυτό είναι μόνο μια κυκλοφορία αναβάθμισης του τρέχοντος branch.

Σύμφωνα με το changelog, το Mediawiki export είναι πλέον σε θέση να παράγει τη γραμμή κεφαλίδας του πίνακα, μια επιδιόρθωση που έχει γίνει και σε σχετικές προειδοποιήσεις PHP, οι νέες γραμμές δεν προστίθενται πλέον στο ερώτημα κάθε φορά και ένα μοιραίο σφάλμα που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του SQL Export έχει επιδιορθωθεί.

Επίσης, η κρυπτογράφηση των cookies IV τώρα δημιουργείται για κάθε συνεδρία, οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να εισάγουν open_basedir, την καρτέλα SQL – η Εισαγωγή ερωτημάτων τώρα δείχνει τον επηρεαζόμενο αριθμό σειράς, έχει προστεθεί ένα μήνυμα προειδοποίησης για έναν υπάρχοντα λογαριασμό σε ένα config multi-server, η πρόταση WHERE δεν μπορεί πλέον να παραμείνει απροσδιόριστη και έχουν εφαρμοστεί μερικές άλλες ενημερώσεις ασφάλειας κώδικα.

Ένας πλήρης κατάλογος των αλλαγών είναι διαθέσιμος στο επίσημο changelog. Μπορείτε να κατεβάσετε το phpMyAdmin 4.2.4 εδώ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS