ΑρχικήinetEdward Snowden: Οι ​​επιχειρήσεις παρακολούθησης της NSA είχαν φθάσει σε ένα επικίνδυνο...

Edward Snowden: Οι ​​επιχειρήσεις παρακολούθησης της NSA είχαν φθάσει σε ένα επικίνδυνο σημείο

Edward-Snowden-The-NSA-Can-See-Our-Thoughts-Form-as-We-Type

Ο Edward Snowden έδωσε την πρώτη μεγάλη συνέντευξη του στα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ, όπου μίλησε για την NSA, την μαζική επιτήρηση, την τρομοκρατία και πολλά άλλα.

Ο Snowden έχει πει στο NBC News Night ότι, ο ίδιος πιστεύει ότι έχει κάνει το σωστό πράγμα με την κοινοποίηση των εγγράφων στα ΜΜΕ, επειδή οι ​​επιχειρήσεις μαζικής παρακολούθησης που πραγματοποιούνταν από την NSA είχαν φθάσει σε ένα επικίνδυνο σημείο.

Μια σημαντική δήλωση από τον Λευκό Οίκο σε σχέση με τις διαρροές είναι ότι έχουν βοηθήσει πολύ τους τρομοκράτες. Πολλοί έχουν πει ότι ο Snowden βοήθησε αποτελεσματικά τον εχθρό με την αποκάλυψη των πρακτικών μαζικής παρακολούθησης της NSA που επηρεάζουν την ιδιωτική ζωή των εκατομμυρίων απολύτως αθώων ανθρώπων.

Προσπαθώντας να αποκαταστήσει το όνομά του, ο Snowden λέει ότι οι δηλώσεις αυτές είναι παραπλανητικές. Λέει ότι είναι τεχνικός εμπειρογνώμονας και έχει δουλέψει ως κατάσκοπος για την αμερικανική υπηρεσία Defense Intelligence, την NSA και την CIA, που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό μυστικά.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS