ΑρχικήrapidalertSecnews-UniPi Challenge: Επίθεση ΤΩΡΑ!

Secnews-UniPi Challenge: Επίθεση ΤΩΡΑ!

hack-unipiΑγαπητοί αναγνώστες, το Secnews σε στενή συνεργασία με το Εργαστήριο Ασφάλειας Συστημάτων του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων, του Πανεπιστημίου Πειραιώς εγκαινιάζουν το πρώτο Secnews-Unipi Challenge Attack!

Το πρώτο “PwnZilla” Web Hacking Challenge είναι πραγματικότητα και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εξασκήσουν τις ικανότητές τους μέσω προσομοιώσεων ηλεκτρονικών επιθέσεων για την αξιολόγηση της ασφάλειας πληροφοριακών και επικοινωνιακών συστημάτων.

Απώτερος σκοπός είναι η ενημέρωση των διαδικτυακών χρηστών για θέματα σύγχρονων απειλών/επιθέσεων ασφάλειας καθώς και η εξάσκησή τους στην εφαρμογή των εργαλείων επίθεσης εναντίον πραγματικού στόχου.

[wdca_ad id=”74823″ ]

Στο πρώτο αυτό challenge οι στόχοι των χρηστών είναι οι εξής:

  •  Εύρεση του συνόλου των ευπαθειών που βρίσκονται στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα-στόχο (http://attack.secnews.gr/pz1.php).
  •  Εκμετάλλευση των εν λόγω ευπαθειών και πρόσβαση στον εξυπηρετητή
  •  Σύνταξη σχετικής αναφοράς στην οποία θα αναγράφεται ο τρόπος με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η εκμετάλλευση των ευπαθειών.
  • Εντοπισμός αδυναμιών εξυπηρετητή εφόσον υπάρχουν.

hacking.ninja

Οι συμμετέχοντες έχουν στη διάθεσή τους 10 ημέρες για την πραγματοποίηση των επιθέσεων!
Μη χάνετε λοιπόν καθόλου χρόνο! Ας ξεκινήσουν οι επιθέσεις!

Καλούμε μεμονωμένους και πανεπιστημιακούς ερευνητές, υπεύθυνους ασφάλειας, ομάδες ασφαλείας φορέων και οργανισμών αλλά και ιδιώτες που έχουν ως hobby την ασφάλεια και τον εντοπισμό αδυναμιών να ξεκινήσουν άμεσα τις δοκιμές τους για εντοπισμό αδυναμιών στην διεύθυνση http://attack.secnews.gr/pz1.php

cyber-attack-security-breach-ehackingnews

To SecNews υποστηρίζει με χορηγία του το σύνολο της πληροφοριακής υποδομής για την διεξαγωγή των ασκήσεων επίθεσης, ενώ την επιστημονική ευθύνη των ασκήσεων θα έχει ο Επίκουρος Καθηγητής του Παν. Πειραιώς, κ. Χρήστος Ξενάκης και την τεχνική επιμέλεια ο Υποψήφιος Διδάκτωρ του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων κ.Αναστάσιος Στασινόπουλος. Πέραν αυτών, ασκήσεις θα δημιουργήσουν και άλλα μέλη του Εργαστηρίου καθώς και μεταπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος ενώ δίνετε η δυνατότητα και σε εσάς να αποστείλετε τις δικές σας ασκήσεις!

Hint: Υπάρχουν πολλαπλές ευπάθειες!!

Αποστέλλετε τις σχετικές αναφορές σας αλλά και τα ευρήματά σας στα παρακάτω email:

stasinopoulos[AT]unipi[DOT]gr και στο secnews@secnews.gr

Script>Alert
Script>Alerthttps://www.secnews.gr
We are all Edward Snowden.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS