ΑρχικήsecurityΤο Twitter αντιμετωπίζει ύποπτες συνδέσεις και κλοπές κωδικών

Το Twitter αντιμετωπίζει ύποπτες συνδέσεις και κλοπές κωδικών

TwitterΤο Twitter έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τους κωδικούς πρόσβασης και έχει καταστήσει δυσκολότερο για τους επιτιθέμενους να παραβιάσουν τους λογαριασμούς των χρηστών.

Μετά τη δημοσίευση του Heartbleed και μια σειρά από επιθέσεις σε προσωπικούς λογαριασμούς, η ασφάλεια είναι στις προτεραιότητες του κοινωνικού δικτύου. Το Twitter ανέφερε σε ένα blog post ότι οι αλλαγές, αποσκοπούν στην διατήρηση της ακεραιότητας των ατομικών λογαριασμών και τον καθαρισμό των διαδικασιών πιστοποίησης και επαναφοράς κωδικών πρόσβασης.

«Γνωρίζουμε ότι κάποιοι από εσάς έχουν κατά καιρούς δυσκολία πρόσβασης στο λογαριασμό σας στο Twitter και ανεξάρτητα από τις συνθήκες, θέλουμε να είστε σε θέση να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας γρήγορα και με ασφάλεια» ανέφερε η δημοσίευση. «Έτσι, σήμερα αρχίζουμε να διαθέτουμε δύο βελτιώσεις που θα βοηθήσουν στην προστασία του λογαριασμού σας και την επαναφορά της πρόσβασης: μια βελτιωμένη εμπειρία επαναφοράς κωδικού πρόσβασης και καλύτερη αναγνώριση και μπλοκάρισμα ύποπτων συνδέσεων».

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS