ΑρχικήinetΟ Ταξίαρχος Μανώλης Σφακιανάκης παρουσιάζει την Ψηφιακή Αλάνα - Δηλώσεις στη κάμερα...

Ο Ταξίαρχος Μανώλης Σφακιανάκης παρουσιάζει την Ψηφιακή Αλάνα – Δηλώσεις στη κάμερα του SecNews.

Psifiaki.Arena.7

Η δημοσιογραφική ομάδα του SecNews παρακολούθησε την παρουσίαση της Ψηφιακής Αλάνας, της πρωτοβουλίας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα με 1000 και πλέον παιδιά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενώπιον της ηγεσίας του Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και του Υπουργείου Παιδείας παρουσίασε την Ψηφιακή Αλάνα.

Παραθέτουμε στιγμιότυπα από την ομιλία του Ταξίαρχου Μ. Σφακιανάκη όπου αναφέρθηκε εκτενώς σε περιπτώσεις όπου η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έσωσε μικρά παιδιά με την επέμβασή της.

Σε δηλώσεις μάλιστα του  Ταξίαρχου Μ. Σφακιανάκη στην κάμερα του SecNews, αναφέρθηκε και στην υπόθεση του παιδιάτρου-παιδόφιλου που έχει συγκλονίσει. Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε ο κ. Σφακιανάκης, παρά την απόφαση του εισαγγελέα να αφήσει ελεύθερο τον παιδόφιλο, η βαθιά έρευνα των αρχών συνεχίζεται μιας και οι δίσκοι του παιδόφιλου ήταν κρυπτογραφημένοι και ήδη τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ είναι πολύ κοντά στην πλήρη αποκρυπτογράφηση αυτών. 

Αυτό σημαίνει, όπως ανέφερε ο κ. Σφακιανάκης ότι σύντομα θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις! Δείτε τις δηλώσεις στο παρακάτω video:

Επιπλέον σας καλούμε να στηρίξετε την συγκέντρωση 5000 υπογραφών που έχει ξεκίνησει το SecNews σχετικά με την δημοσιοποίηση στοιχείων παιδόφιλων. Περισσότερα [εδώ]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS