ΑρχικήinetΠροσοχή: Επικίνδυνο "Heartbleed" Bug είναι ακόμα ενεργό στο FileMaker Server

Προσοχή: Επικίνδυνο “Heartbleed” Bug είναι ακόμα ενεργό στο FileMaker Server

Warning-Dangerous-quot-Heartbleed-quot-Bug-Still-Alive-and-Kicking-in-FileMaker-Server-Software

Η θυγατρική εταιρεία της Apple FileMaker έχει κυκλοφορήσει μια προειδοποίηση λέγοντας ότι το λογισμικό της FileMaker Server 13 περιλαμβάνει μια έκδοση του OpenSSL που είναι ευάλωτη στο Heartbleed bug και καθοδηγεί τους πελάτες ώστε να επιδιορθώσουν το πρόβλημα χειροκίνητα. Μια ενημερωμένη έκδοση του προγράμματος του διακομιστή θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Το FileMaker ανοίγει με μια σύντομη περιγραφή του Heartbleed bug και στη συνέχεια εμβαθύνει στο θέμα, λέγοντας: «Το FileMaker Server 13 περιλαμβάνει μια έκδοση του OpenSSL που έχει χαρακτηριστεί ως ευάλωτο στο bug Heartbleed. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε ενήμεροι για τυχόν εργαλεία που θα μπορούσαν να εκμεταλλευθούν αυτήν την ευπάθεια στο FileMaker Server 13.»

Η βάση δεδομένων της εταιρείας εργάζεται πυρετωδώς σε μια νέα έκδοση, με την υπόσχεση να την κυκλοφορήσει το συντομότερο δυνατό. Εν τω μεταξύ, στους πελάτες που χρησιμοποιούν το Server software συνίσταται να αντικαταστήσουν το OpenSSL library χειροκίνητα.

Το FileMaker αναφέρει ότι αυτή είναι μια μη αυτόματη ενημέρωση, έτσι ώστε οι πελάτες θα πρέπει να ελέγξουν προσεκτικά το έγγραφο τεκμηρίωσης πριν από την εφαρμογή.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS