ΑρχικήinetΚαι η νύφη φορούσε... Google Glass

Και η νύφη φορούσε… Google Glass

google-glass-brideΈναν ξεχωριστό τρόπο επέλεξε η Jessica Kuan για να απαθανατίσει την πιο ευτυχισμένη ημέρα τη ζωή της, καθώς εμφανίστηκε στην εκκλησία την ημέρα του γάμου της φορώντας… τα έξυπνα γυαλιά της Google!

“Ο σύζυγός μου και εγώ τρέφουμε μεγάλη αγάπη για την τεχνολογία. Θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε το Google Glass για να καταγράψουμε την πιο σημαντική στιγμή της ζωής μας”, δήλωσε η νύφη.

Απολαύστε το ακόλουθο video που περιλαμβάνει στιγμιότυπα από τον γάμο:

[Video:]  https://youtu.be/Rtau3puJ2hw

Το βίντεο που καταγράφηκε μέσω των Google Glass ήταν μέρος τoυ project “Ok Glass, I do” το οποίο οργανώθηκε από την εταιρεία ερευνών Vandrico, που ειδικεύεται σε θέματα wearable τεχνολογίας, και τον Jess Sloss. “Στόχος μας είναι να προβάλλουμε τον αντίκτυπο της αυξανόμενης επικράτησης της wearable τεχνολογίας στον πολιτισμό μας“, δήλωσε ο Sloss.

Η ιστοσελίδα του project είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας, αλλά μια αποθηκευμένη έκδοση της σελίδας μπορεί να προβληθεί από εδώ.

Η Kuan φαίνεται να είναι η πρώτη νύφη που διέσχισε δημόσια το διάδρομο της εκκλησίας φορώντας τα Google Glass. Ωστόσο, σε μια έκθεση του Νοεμβρίου επισημαίνεται ότι η συγγραφέας και σχολιάστρια των κοινωνικών δικτύων Marsha Collier, ήταν η πρώτη νύφη που εμφανίστηκε στην εκκλησία με τα έξυπνα γυαλιά.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS