ΑρχικήinetΟ αρχηγός της αστυνομίας στο Κεντάκι πληρώνεται σε «Bitcoins»

Ο αρχηγός της αστυνομίας στο Κεντάκι πληρώνεται σε «Bitcoins»

BCLogos

Η πόλη Vicco στο Κεντάκι, ΗΠΑ, είναι μια μικρή πόλη με πληθυσμό που κυμαίνεται στα 330 άτομα. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι οι κάτοικοι την πόλης, πιο συγκεκριμένα ο αρχηγός της αστυνομίας Tony Vaughn, είναι πίσω από τα δρώμενα, ειδικά όταν πρόκειται για τις τάσεις στο διαδίκτυο και τα αναδυόμενα κρυπτο-νομίσματα.

Η Επιτροπή της πόλης ενέκρινε ένα μέτρο που θα επιτρέπει στον Vaughn να λαμβάνει το μισθό του εξ ολοκλήρου σε Bitcoin, μια υποτιθέμενη πρωτιά των ΗΠΑ και ακόμη μια ιστορία που ενισχύει τη φήμη του εικονικού νομίσματος ως μέθοδο πληρωμής που μια μέρα, όπως ελπίζουν οι υποστηρικτές του, θα σταθεροποιηθεί και θα γίνει ένα συνηθισμένο φαινόμενο.

Ο Vaughn πληρώνεται ακόμα σε αμερικάνικα δολάρια, αλλά θα λάβει μια τυπική αναφορά με τις ομοσπονδιακές και κρατικές μειώσεις πριν μετατραπεί το ποσό σε Bitcoin. Επίσης, η μετατροπή θα γίνει με βάση τις τρέχουσες τιμές συναλλαγών κατά το χρόνο της πληρωμής και έπειτα θα κατατεθεί το ποσό στον λογαριασμό του. Η πληρωμή κατά αυτόν τον τρόπο αναμένεται να γίνει το συντομότερο αυτό το μήνα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS