ΑρχικήinetΧωρίς αποτέλεσμα οι προσπάθειες της Microsoft για απομάκρυνση των χρηστών από τα...

Χωρίς αποτέλεσμα οι προσπάθειες της Microsoft για απομάκρυνση των χρηστών από τα Windows XP

Microsoft-Fails-Its-Mission-to-Drive-Users-Away-from-Windows-XP-404953-2

Παρά τις επίμονες προσπάθειες της Microsoft να πείσει τους χρήστες ότι η προσκόλληση στα Windows ΧP μετά την λήξη της υποστήριξής είναι πολύ επικίνδυνη, το λειτουργικό σύστημα δεν έχει χάσει καθόλου τη δημοτικότητά του.

Και ενώ η εταιρεία συνεχίζει την εκστρατεία για να ωθήσει τους χρήστες από τα Windows XP σε μια νεότερη πλατφόρμα, τα νέα στατιστικά στοιχεία της Net Applications για το μήνα Νοέμβριο δείχνουν ότι το 12χρονο λειτουργικό συνεχίζει να παραμένει στη δεύτερη θέση των κορυφαίων  λειτουργικών συστημάτων στον κόσμο.

Τα Windows 7 είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στον κλάδο των OS, με ποσοστό 46.64 τοις εκατό, ενώ ακολουθούν τα Windows XP με ποσοστό 31.22 τοις εκατό. Τα Windows 8 κατέχουν μόλις το 6.66 τοις εκατό του μεριδίου της παγκόσμιας αγοράς.

Η Μicrosoft  επισημαίνει διαρκώς τους κινδύνους ασφαλείας που ελλοχεύει η παραμονή των χρηστών στα Windows XP, ωστόσο μόνο το  0,02 τοις εκατό των χρηστών αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το αγαπημένο τους λειτουργικό και να χρησιμοποιήσουν κάποια νεότερη έκδοση.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS