ΑρχικήsecurityΈφηβες καυχιούνται στο Facebook μετά τον εκφοβισμός θύματος που αυτοκτόνησε

Έφηβες καυχιούνται στο Facebook μετά τον εκφοβισμός θύματος που αυτοκτόνησε

Δύο κορίτσια συνελήφθησαν για την εμπλοκή τους στο θάνατο της 12χρονης Rebecca Sedwick, η οποία αυτοκτόνησε τον περασμένο μήνα, αφότου έγινε στόχος διαδικτυακής παρενόχλησης και εκφοβισμού, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ένα 14χρονο κορίτσι και ένα 12χρονο κορίτσι κατηγορήθηκαν για επιδείνωση του κακουργήματος, σύμφωνα με ανακοίνωση του Polk County sheriff office.

Ο Grady Judd, ένας σερίφης στο Polk County της Φλόριντα, δήλωσε ότι οι έφηβες “παρενοχλούσαν και εκφόβιζαν κατ ‘επανάληψη ” τη Rebecca, η οποία πήδηξε από έναν πύργο στις 9 Σεπτεμβρίου. Το κορίτσι έγινε στόχος, επειδή είχε βγει ραντεβού με τον πρώην φίλο της 14χρονης, σύμφωνα με αναφορές .

Μάρτυρες δήλωσαν στην αστυνομία ότι η έφηβη έστελνε απευθείας μηνύματα στην Rebecca, καλώντας την «άσχημη», λέγοντάς της να «πιει χλωρίνη και να πεθάνει» και ενθάρρυνε τη Rebecca να αυτοκτονήσει. Και τα δύο κορίτσια απείλησαν να τσακωθούν με την Rebecca, κάτι το οποίο κατέληξε σε φυσική πάλη τουλάχιστον μία φορά, ανακοίνωσε η αστυνομία.

 

Το Σάββατο, η 14χρονη δημοσίευσε μια ανακοίνωση στο Facebook, όπου είπε, «Ναι ξέρω τρομοκράτησα τη Rebecca και αυτοκτόνησε, αλλά δεν δίνω δεκάρα»

BWoQEGpCUAAdtJa

shannon butler @sbutlerfox35

Sheriff Grady Judd: this is what one girl sent out Saturday after the death of Rebecca sedwick

Η Αστυνομία πρόσθεσε ότι η «κακόβουλο παρενόχληση» από τα δύο κορίτσια, που ήταν στο ίδιο σχολείο με τη Rebecca, πιθανόν συνέβαλαν στην απόφαση της να αυτοκτονήσει.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS