Αρχικήsecurity#opKKK:Οι Anonymous αρνούνται τη συμμετοχή στην πρόσφατη διαρροή!

#opKKK:Οι Anonymous αρνούνται τη συμμετοχή στην πρόσφατη διαρροή!

#opKKK – Η ομάδα των Anonymous αρνείται τη συμμετοχή στην διαρροή της Δευτέρας των φερόμενων ως μέλη της Κου Κλουξ Κλαν που περιλάμβανε αρκετούς γερουσιαστές των ΗΠΑ.

Πριν από λίγες ημέρες η δημοφιλής ομάδα των  Anonymous ανέρτησε ένα βίντεο στο YouTube και ένα μήνυμα στο Twitter για να ανακοινώσει ότι κατέχει μια λίστα με τα ονόματα μελών της Κου Κλουξ Κλαν.

Η διάσημη ομάδα ανακοίνωσε τις προθέσεις της για την επιχείρηση που ονομάστηκε #OpKKK και ο λόγος που ξεκίνησε αυτή η επιχείρηση πέρυσι ήταν η Ghoul Squad, μια ομάδα που θεωρείται οργάνωση που ανήκει στην Κου Κλουξ Κλαν.

Δυστυχώς, άλλες ομάδες ή άτομα μέσα στην ομάδα κάνουν κατάχρηση του ονόματος των Anonymous για να προβάλλουν τα δικά τους θέλω και να αποκτήσουν φήμη. Όπως αναφέρθηκε από το Register, η ομάδα των Anonymous (PUTNAIOOACA) δημοσίευσε στο Pastebin ένα μήνυμα που απειλεί τα μέλη της Κου Κλουξ Κλαν.

“Θα αποκαλύψουμε περίπου 1000 ταυτότητες μελών της Κλαν.”, δήλωσε η Anonymous PUTNAIOOACA. “Εμείς δεν σας επιτιθέμεθα, εξαιτίας του τι πιστεύετε καθώς αγωνιζόμαστε για την ελευθερία του λόγου. Σας επιτιθέμεθα σας, γι’ αυτά που κάνετε στους αδελφούς και στις αδελφές μας.” “Μπλεχτήκατε με την οικογένειά μας και τώρα θα μπλεχτούμε με τη δικιά σας.”

Αλλά η PUTNAIOOACA φαίνεται να ενδιαφέρεται για την αποκάλυψη των ταυτοτήτων των μελών της Κου Κλουξ Κλαν που εργάζονται σε θέσεις που σχετίζονται με την επιβολή του νόμου, πολιτικών, καθώς και κάθε δημόσιου υπάλληλου ή εκπρόσωπου της κυβέρνησης.

Όπως είχαν υποσχεθεί στο παρελθόν, κάποιος ανακοίνωσε στο διαδίκτυο μια λίστα με τα φερόμενα μέλη της Κου Κλουξ Κλαν που περιλάμβανε αρκετούς γερουσιαστές των ΗΠΑ. Ο επίσημος λογαριασμός για το @Operation_KKK απομακρύνθηκε από την ανακοίνωση και δημοσίευσε το ακόλουθο μήνυμα.

#opKKK:Οι Anonymous αρνούνται τη συμμετοχή στην πρόσφατη διαρροή!

Οι πληροφορίες που δημοσιοποιούνται από άλλες ομάδες και χρησιμοποιούν το όνομα των Anonymous, αλλά δεν είναι μέλη της #OpKKK. Το Pastebin περιλαμβάνει τους αριθμούς τηλεφώνου και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που φέρεται ότι ανήκουν σε μέλη της ΚΚΚ. Ο κατάλογος περιέχει τα ονόματα τουλάχιστον από 4 Γερουσιαστές και 5 Δήμαρχους.

Προφανώς κάτι πήγε στραβά και εικάζουν οι ειδικοί ότι ένα κομμάτι της ομάδας έγινε ανεξάρτητο και θέλει να επηρεάσει την προσπάθεια της @Operation_KKK. Άλλοι ειδικοί εικάζουν ότι κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει το όνομα των Anonymous και την #opKKK για να ξεκινήσει μια εκστρατεία «σπίλωσης του ονόματος» εναντίον εξεχουσών προσωπικοτήτων.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS