ΑρχικήinetYoutube χωρίς διαφημίσεις έρχεται την επόμενη βδομάδα

Youtube χωρίς διαφημίσεις έρχεται την επόμενη βδομάδα

Παρακολουθείτε το YouTube πολύ συχνά; Είστε πιθανώς κουρασμένοι από τις διαφημίσεις. Τώρα υπάρχει ένας απλός τρόπος να τις παρακάμψετε – πληρώνοντας, φυσικά.

Η νέα υπηρεσία που ανακοινώθηκε πρόσφατα, ως ΥouTube Red, δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του Υoutube να αναβαθμίσουν το πρόγραμμά τους πληρώνοντας 10 δολάρια ανά μήνα ($ 13 για iOS), για να μην εμφανίζονται στα βίντεο που παρακολουθούν, οι ενοχλητικές διαφημίσεις. Τα μέλη θα μπορούν επίσης να αποθηκεύσουν τα βίντεο για την προβολή τους χωρίς σύνδεση ή για να ακούσουν ένα μουσικό βίντεο ή να το τοποθετήσουν στο παρασκήνιο, ενώ χρησιμοποιούν άλλες εφαρμογές.

Youtube χωρίς διαφημίσεις έρχεται την επόμενη βδομάδα

Η υπηρεσία ξεκινά την 28η Οκτωβρίου, και περιλαμβάνει και πρόσβαση στο ΥouTube Music, χωρίς διαφημίσεις, μία νέα εφαρμογή που προσφέρει μια playlist παρόμοια με το Pandora ή το Spotify. Το ΥouTube Red θα δώσει επίσης πρόσβαση στο Google Play Music, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν και να ακούν τα δικά του κομμάτια online (οι συνδρομητές που βρίσκονται ήδη στην υπηρεσία αυτή θα έχουν και αυτοί δωρεάν πρόσβαση στο Red). Το ΥouTube Red θα αντικαταστήσει το ΥouTube Music Key, που διήρκησε και πολύ.

Τέλος, οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση το επόμενο έτος σε ορισμένες πρωτότυπες εκπομπές και ταινίες, όπως ένα reality show για την η επιβίωση ζόμπι και ένα άλλο με τρομακτικές καταστάσεις από την πραγματική ζωή που βασίζονται σε παιχνίδια, από έναν κορυφαίο YouTuber, τον PewDiePie.

Το ΥouTube χωρίς τι διαφημίσεις, δεν περιλαμβάνει κάποιο διαφορετικό χαρακτηριστικό στη λειτουργία του και θα συνεχιστεί η χρήση του ως συνήθως. Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ στο ΥouTube Red που ξεκινάει την 28η Οκτωβρίου.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS