ΑρχικήsecurityΚυκλοφόρησε νέο firmware update για το router NetGear R8500

Κυκλοφόρησε νέο firmware update για το router NetGear R8500

NetGear
Κυκλοφόρησε νέο firmware update για το router NetGear R8500

 

Η νέα ενημερωμένη έκδοση βελτιώνει την ταχύτητα upload σε εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης που συνδέονται μέσω USB.

Η Netgear κυκλοφόρησε εχθές ένα νέο πακέτο λογισμικού συμβατό με το ισχυρό router Nighthawk Χ8 AC5300 (NetGear R8500). Η νέα έκδοση του firmware, 1.0.0.50, βελτιώνει τις ταχύτητες μεταφόρτωσης από συσκευές αποθήκευσης που συνδέονται μέσω USB.

Eάν διαθέτετε και εσείς το συγκεκριμένο μοντέλο δρομολογητή και θέλετε να επωφεληθείτε από την αναβάθμιση, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να αναζητήσετε την τρέχουσα εγκατεστημένη έκδοση του firmware του router σας. Αφού βεβαιωθείτε ότι δεν διαθέτει την πιο πρόσφατη έκδοση, μπορείτε να προχωρήσετε σε λήψη και αποσυμπίεση του αρχείου της αναβάθμισης.

Επιπλέον, καλό θα είναι να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφάλειας, καταγράφοντας όλες τις αλλαγές που έχουν γίνει στις προκαθορισμένες τιμές στις ρυθμίσεις του router, σε περίπτωση που χρειαστεί να τις εισάγετε ξανά μετά την αναβάθμιση.

Αφού βεβαιωθείτε ότι όλα είναι οκ, θα πρέπει να συνδέσετε το router με τον υπολογιστή σας, κατά προτίμηση μέσω Ethernet και να συνδεθείτε στην σελίδα διαχείρισης του δρομολογητή. Από εκεί μεταβείτε στο Advanced > Administration > Firmware Upgrade > Browse, περιηγηθείτε και επιλέξτε το αρχείο της αναβάθμισης του firmware μέσα από το φάκελο που το έχετε αποθηκεύσει, ξεκινώντας τη διαδικασία εγκατάστασης.

Ακόμη και εάν η διαδικασία φαίνεται απλή, θα πρέπει να έχουμε κατά νου ότι κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, η απενεργοποίηση ή η επανεκκίνηση της συσκευής μπορεί να οδηγήσει σε αποτυχία ενημέρωσης, η οποία θα μπορούσε να αλλοιώσει το λογισμικό του δρομολογητή ή ακόμα και να το αχρηστεύσει.

Μπορείτε να κατεβάσετε τη νέα έκδοση του firmware από εδώ

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS