ΑρχικήinetΈνα demo εικονικής πραγματικότητας περιλαμβάνει πρόταση γάμου έκπληξη

Ένα demo εικονικής πραγματικότητας περιλαμβάνει πρόταση γάμου έκπληξη

marriage-proposal-ring-πρόταση

Ένας υπάλληλος της εταιρίας Valve, που εργάζεται στον τομέα ανάπτυξης παιχνιδιών, εξέπληξε την κοπέλα του, κάνοντάς της πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια μιας επίδειξης του υλικού εικονικής πραγματικότητας της εταιρείας του στο Seattle.

Η Kelly Tortorice δοκίμαζε το νέο σετ ακουστικών, μοντέλο HTC Vive, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Valve, όταν ένα εικονικό διαμαντένιο δαχτυλίδι εμφανίστηκε στην οθόνη μπροστά στα μάτια της.

Όταν έβγαλε το σετ ακουστικών, ο Chandler Murch κρατούσε ένα πραγματικό δαχτυλίδι στη θέση όπου βρισκόταν πριν λίγο το εικονικό.

Η κ Tortorice αποκάλυψε στο Facebook ότι τελικά αποδέχθηκε την πρόταση του φίλου της.

Ενώ κάποιοι δημοσιογράφοι της τεχνολογίας έχουν ισχυριστεί ότι η πρόταση γάμου ήταν ένα διαφημιστικό κόλπο για την προώθηση της νέας συσκευής, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο, η κα Tortorice είπε ότι ήταν μια «ξεκαρδιστική αλλά και διασκεδαστική έκπληξη”.

“Λοιπόν, ήμουν εκεί, μια ακόμα τυπική ημέρα … σε ένα βυθισμένο κατάστρωμα πλοίου, να επιδιορθώνω ρομπότ, να ζωγραφίζω  πυρκαγιές τριών διαστάσεων, να περπατάω μέσα στις Άλπεις, και τότε ξαφνικά, ένα εικονικό δαχτυλίδι αρραβώνων άρχισε να αιωρείται μπροστά στο μάτια μου», έγραψε η Kelly στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

“Ο Chandler μου είπε να το πιάσω. Τότε μου είπε να βγάλω το σετ ακουστικών που φορούσα, και ήταν πραγματικά εκεί, γονατισμένος μπροστά μου , με ένα πραγματικό δαχτυλίδι στα χέρια του.

«Δεν ήταν φανταστικό πια. Αλλά δεν είπα « Ναι. » Είπα, «Φυσικά και θα σε παντρευτώ!»

Και πρόσθεσε: «Σ ‘αγαπώ, και δεν μπορώ να περιμένω για την ζωή που μας περιμένει από εδώ και στο εξής”.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS