ΑρχικήinetMalwarebytes: Δωρεάν μετατροπή πειρατικών αδειών σε νόμιμες

Malwarebytes: Δωρεάν μετατροπή πειρατικών αδειών σε νόμιμες

Malwarebytes: Δωρεάν μετατροπή πειρατικών αδειών σε νόμιμες

Η εταιρεία ασφαλείας Malwarebytes προσφέρει σε όλους τους πειρατές χρήστες του anti-virus λογισμικού της, 12 μήνες δωρεάν προστασία.

Malwarebytes
Έτσι η εταιρεία, μαζί με την 12μηνη προσφορά, αναπτύσσει ένα ισχυρότερο σύστημα παραγωγής κλειδιών άδειας χρήσης. Η προσφορά είναι γιατί απλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος τρόπος να διαχωρίσει τους νόμιμους χρήστες από τους παράνομους χρήστες. «Αν είστε πειρατής, θα πάρετε δωρεάν μια άδεια ενός έτους της εφαρμογής Malwarebytes», δήλωσε ο Kleczynski.

Όποιος λοιπόν χρησιμοποιεί ένα παράνομο κλειδί ενεργοποίησης του λογισμικού της Malwarebytes με την επόμενη αναβάθμιση της εφαρμογής θα αποκτήσουν αυτόματα ένα νόμιμο κλειδί που θα ισχύει για 12 μήνες.

Η εταιρεία από το San Jose, της Καλιφόρνιας ανακοίνωσε ότι θα αντικαταστήσει τα κλειδιά του λογισμικού anti-virus όσων χρησιμοποιούν πειρατικά. Το λεγόμενο πρόγραμμα «αμνηστίας» θα αντικαταστήσει όλα τα παράνομα κλειδιά, δίνοντας έτσι στην εταιρεία τον έλεγχο του λογισμικού, με αντάλλαγμα 12 μήνες δωρεάν ενημερώσεις.

Γιατί;

Ο Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Marcin Kleczynski σε ένα μήνυμα στο forum, δήλωσε ότι η κίνηση αυτή ήταν εν μέρει επειδή κατά τις πρώτες ημέρες διανομής του λογισμικού, οι προγραμματιστές χρησιμοποιούσαν ένα πολύ ανασφαλή αλγόριθμο για την παραγωγή κλειδιών, κάτι που έκανε την παραγωγή πειρατικών κλειδιών πολύ εύκολη.

Έτσι η εταιρεία, μαζί με την 12μηνη προσφορά, αναπτύσσει ένα ισχυρότερο σύστημα παραγωγής κλειδιών άδειας χρήσης. Η προσφορά είναι γιατί απλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος τρόπος να διαχωρίσει τους νόμιμους χρήστες από τους παράνομους χρήστες.

«Αν είστε πειρατής, θα πάρετε δωρεάν μια άδεια ενός έτους της εφαρμογής Malwarebytes», δήλωσε ο Kleczynski.

 

 

Πηγή: iguru

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS