ΑρχικήinetΗ Toshiba για τα νέα της laptops Satellite C ποντάρει στα Windows...

Η Toshiba για τα νέα της laptops Satellite C ποντάρει στα Windows 10

Η Toshiba για τα νέα της laptops Satellite C ποντάρει στα Windows 10 – Τα νέα της μοντέλα φορητών υπολογιστών ενσωματώνουν διπλά μικρόφωνα με τεχνολογία clear voice capture και πλήκτρο γρήγορης πρόσβασης στο πληκτρολόγιο, για την καλύτερη αξιοποίηση της Cortana

Η Toshiba για τα νέα της laptops Satellite C ποντάρει στα Windows 10 - Τα νέα της μοντέλα φορητών υπολογιστών ενσωματώνουν διπλά μικρόφωνα με τεχνολογία clear voice capture και πλήκτρο γρήγορης πρόσβασης στο πληκτρολόγιο, για την καλύτερη αξιοποίηση της Cortana

Η Toshiba παρουσίασε τη νέα σειρά φορητών υπολογιστών Satellite C, η οποία περιλαμβάνει τον Satellite C70-C/C70D-C, με οθόνη 17,3 ιντσών και τον Satellite C55-C/C55D-C (15,6 ίντσες). Διαθέσιμα με πολλές επιλογές διαμορφώσεων, τα δύο μοντέλα κυκλοφορούν σε λευκό και μαύρο χρώμα.

Εκτός από τη βελτιωμένη τους εμφάνιση, οι δυο νέοι φορητοί υπολογιστές είναι πολύ λεπτότεροι από τα αντίστοιχους του 2014, με τον Satellite C70-C/C70D-C να είναι πάνω από 20% λεπτότερος από τον προκάτοχό του. Σύμφωνα με την Toshiba, «η μεγαλύτερη οθόνη του C70-C διασφαλίζει πιο έντονη εμπειρία ψυχαγωγίας για το χρήστη, ή καλύτερη εικόνα κατά την εργασία, καθιστώντας τον ιδανικό ως επιλογή desktop. Η έκδοση 15.6” είναι ιδανική για όσους εκτιμούν τη φορητότητα και θέλουν να μετακινούν το laptop μέσα στο σπίτι ή να το παίρνουν μαζί τους».

Όλα τα μοντέλα έχουν τεχνολογία touchpad palm rejection, που αγνοεί ακούσια χτυπήματα της παλάμης ενώ δέχεται άλλες κινήσεις των δακτύλων για να περιοριστούν τα σφάλματα.

Η σειρά Satellite C έχει προεγκατεστημένα Windows 8.1 , ενώ τα Windows 10 θα είναι διαθέσιμα αφότου κυκλοφορήσουν μέσω αναβάθμισης. Σχεδιασμένα για να αξιοποιούν τα βασικά χαρακτηριστικά των Windows 10, τα μοντέλα περιλαμβάνουν hardware και εξαρτήματα που υπόσχονται ομαλή απόδοση, διπλά μικρόφωνα για βελτιωμένη εμπειρία «Cortana», με τεχνολογία clear voice capture και πλήκτρο γρήγορης πρόσβασης στο πληκτρολόγιο.

Η λύση τεχνητής νοημοσύνης που έχει αναπτύξει η Microsoft με το όνομα «Cortana» επιτρέπει την αναγνώριση του χρήστη, βοηθώντας τον στην καλύτερη οργάνωση της καθημερινότητάς του, όπως ενημερώνοντας για αυξημένη κίνηση στους δρόμους ή παρέχοντας στοχευμένο web searching και υπενθυμίσεις.

Με επεξεργαστές Intel Core i5 5ης γενιάς ή AMD A8-7410 APUs, η σειρά Satellite C παρουσιάζει ενισχυμένες επιδόσεις για εργασία και παιχνίδι. Ακόμα, η επιλογή 2 Tb HDD ή 256 Gb SSD διατίθεται για τους Satellite C55-C και C55D-C. Είναι η πρώτη φορά που η επιλογή για SSD συμπεριλαμβάνεται στη σειρά Satellite C για την Ευρώπη, ώστε οι χρήστες να επωφελούνται από γρήγορο χρόνο εκκίνησης και συνολικά ταχύτερες επιδόσεις.

Τέλος, σειρά επιλογών συνδεσιμότητας προσφέρει πρόσβαση σε όλα τα βασικά media και αρχεία γρήγορα και εύκολα. Οι φορητοί υπολογιστές της σειράς ενσωματώνουν θύρα HDMI και τρεις θύρες USB, με τη μία να περιλαμβάνει λειτουργία Sleep-and-Charge, για φόρτιση εξωτερικών συσκευών ενώ ο υπολογιστής βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής. Ακόμα, μια bridge media slot, που υποστηρίζει κάρτες SD UHS-I, επιτρέπεται στους χρήστες να μεταφέρουν ταχύτατα υψηλής ανάλυσης βίντεο και φωτογραφίες.

 

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS