ΑρχικήinetΜετά τα Note 7, ήταν η σειρά των iPhone 7

Μετά τα Note 7, ήταν η σειρά των iPhone 7

5hfwngwl-iPhone

Μια φωτογραφία ενός φανερά κατεστραμμένου iPhone 7 Plus εμφανίστηκε στο Reddit την Τετάρτη και μερικά μέσα μαζικής ενημέρωσης (καθώς και κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης) έχουν ήδη συγκρίνει αυτό το συμβάν με τα Note 7 της Samsung.

Ενώ δεν ξέρουμε τι πραγματικά συνέβη σε αυτό το iPhone, οι πιθανότητες είναι το περιστατικό είναι πολύ διαφορετικό από ό, τι συνέβη με τις συσκευές της Samsung – και υπάρχει μια καλή πιθανότητα το τηλέφωνο να μην εξερράγη καν (τουλάχιστον όχι από μόνο του).

Ο χρήστης του Reddit, kroopthesnoop, δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του τηλεφώνου, υποστηρίζοντας μια συνάδελφος το είχε προ-παραγγείλει και ότι έφτασε σε αυτή την κατάσταση. Στα νεότερες ενημερώσεις του post του στο Reddit, ισχυρίζεται ότι η Apple και η AT & T είναι ενήμερες για το περιστατικό και ότι θα στείλουν ένα νέο τηλέφωνο για να το αντικαταστήσουν.

Ανέκδοτα έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν ότι η Apple κλέβει χαρακτηριστικά από τη Samsung και αν κρίνουμε από το σύνολο των φωτογραφιών από τα Imgur και Reddit, φαίνεται ότι το iPhone υπέστη σοβαρές ζημιές κατά τη μεταφορά του. Η συσκευασία του είχε τρυπήσει και το ίδιο το τηλέφωνο είχε ένα μεγάλο βαθούλωμα στο πίσω μέρος, που δείχνει ότι η ζημία προκλήθηκε από κάποιο χτύπημα. Τα καμένα τμήματα της συσκευασίας υποδεικνύουν ότι η μπαταρία είχε πιάσει φωτιά σε κάποιο σημείο, αλλά αυτό συμβαίνει μερικές φορές σε μπαταρίες όταν πιέζονται υπερβολικά.

Είναι επίσης δυνατό το iPhone πραγματικά να εξερράγη από μόνη της, προκαλώντας όλη τη ζημιά στη συσκευασία, αλλά φαίνεται λιγότερο πιθανό – δεδομένου μάλιστα ότι το τηλέφωνο ήταν πιθανώς ολοκαίνουργια και απενεργοποιημένο κατά τη μεταφορά. Για λόγους σύγκρισης, οι συσκευές Galaxy Note 7 της Samsung υπερθερμαίνονται και οι μπαταρίες τους μερικές φορές εκρήγνυται (προφανώς οφείλεται σε ένα ασυνήθιστο σφάλμα κατά τη διαδικασία κατασκευής), αλλά κυρίως όταν το τηλέφωνο είναι ενεργοποιημένο και φορτίζει.

Είναι απολύτως δυνατό η μπαταρία ενός iPhone να υπερθερμανθεί ακόμα και να εκραγεί – έχει συμβεί και στο παρελθόν. Αλλά αυτά ήταν πάντα μεμονωμένα περιστατικά και – αν κρίνουμε από όσα γνωρίζουμε για αυτή την ιστορία μέχρι τώρα – αυτό δεν είναι ενδεικτικό κάποιου μεγαλύτερου ζητήματος.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS