ΑρχικήinetΤο Samsung Galaxy S8 μπορεί να έρθει νωρίτερα

Το Samsung Galaxy S8 μπορεί να έρθει νωρίτερα

Τα κωδικά ονόματα για το επερχόμενο Galaxy S8 έχουν βγει στο διαδίκτυο και ορισμένοι αναλυτές λένε ότι το smartphone μπορεί και να ανακοινωθεί νωρίτερα από ότι είχε προβλεφθεί.

Η SamMobile ανέφερε ότι δύο εκδόσεις του Galaxy S8, που φέρουν τα ονόματα Dream και Dream2, μπορεί και να φτάσουν νωρίτερα. Τα δύο μοντέλα φέρουν τα κωδικά ονόματα SM-G950 και SMG955. Το Samsung Galaxy S7 φέρει τον αριθμό μοντέλου SM-G930. Η αναφορά λέει ότι η Samsung συνήθως ανεβάζει τον αριθμό μοντέλου ανά 10 όταν πρόκειται για μια συσκευή διάδοχο, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν είναι η περίπτωση για το Galaxy S8.

Το Samsung Galaxy S8 μπορεί να έρθει νωρίτερα

Προφανώς, ο λόγος πίσω από αυτό είναι η “φοβία του τέσσερα”, η οποία είναι η συσχέτιση της συμμετοχής του αριθμού 4 με την κακή τύχη και αυτό είναι πολύ σημαντικό στη Νότια Κορέα. Ο αριθμός 4 φέρεται να παραλείπεται στα νοσοκομεία της χώρας και στα δημόσια κτίρια, ενώ ο 4ος όροφος σε ορισμένα κτίρια συμβολίζεται με το γράμμα F.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Samsung βγάζει ένα κινητό πιο γρήγορα. Ο αριθμός του μοντέλου για το Galaxy S4 έπρεπε να είναι GT-I9400, αλλά αντ’ αυτού χρησιμοποιήθηκε το GT-I9500. Σε μια άλλη αναφορά, η SamMobile αποκάλυψε ότι η Samsung μπορεί να προχωρήσει με την ανακοίνωση του Galaxy S8 μέσα στο επόμενο έτος.

Η εταιρεία λέγεται ότι πρόκειται να αποκαλύψει το GaΙaxy S8 κατά τη διάρκεια του MWC τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους, αλλά φαίνεται ότι η συσκευή θα μπορούσε να έρθει και νωρίτερα. Ωστόσο, η ημερομηνία και ο μήνας, είναι ακόμη άγνωστα.

Η Samsung μπορεί με αυτό τον τρόπο να συνέλθει από το φιάσκο του Galaxy Note 7 πιο γρήγορα.

Άλλες φήμες για το Galaxy S8 περιλαμβάνουν το γεγονός ότι οι δύο παραλλαγές θα είναι διαθέσιμες μόνο με dual-curved οθόνη. Επομένως, από ότι φαίνεται η Samsung θα βάλει τα δυνατά της για το επερχόμενο smartphone, ώστε να βεβαιωθεί ότι η εικόνα της εταιρείας και η οικονομική της κατάσταση θα αποκατασταθούν σταδιακά.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS