ΑρχικήUpdatesΝέο χαρακτηριστικό για τα βίντεο του Facebook

Νέο χαρακτηριστικό για τα βίντεο του Facebook

unnamed (1)-Facebook

Το Facebook είναι σίγουρα το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο εκεί έξω, και προσπαθεί εκτενώς να βελτιώσει την προσφορά του προς τους χρήστες, δεδομένου ότι ένα μεγάλο μέρος τους συνδέετε χρησιμοποιώντας τα smartphones τους.

Η εταιρεία σκοπεύει να προσθέσει κάθετα βίντεο στο News Feed των κινητών, σχεδόν αμέσως μετά από τις δοκιμές για το autoplay ήχο στα βίντεο. Το Facebook άρχισε να εμφανίζει ένα μεγαλύτερο μέρος του κάθε κάθετου βίντεο στο News Feed για τις Android και τις iOS συσκευές. Μέχρι τώρα, τα κάθετα βίντεο περικόπτονταν σε τετράγωνα όταν εμφανίζονταν στο News Feed και οι χρήστες έπρεπε να κάνουν κλικ πάνω τους για να δουν την κάθετη έκδοση. Με το νέο χαρακτηριστικό, τα διαμορφομένα βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των διαφημίσεων και των ζωντανών μεταδόσεων θα εμφανίζονται αυτόματα ως κάθετα βίντεο για τα iOS και τα Android τηλέφωνα. Το Snapchat και το Instagram έχουν ήδη ενσωματώσει αυτή τη δυνατότητα στις εφαρμογές τους, και δεν είναι ασυνήθιστο για τα κοινωνικά δίκτυα να παίρνουν έμπνευση από άλλους, ειδικά όταν πρόκειται για την προσθήκη νέων καλουδιών για τι εφαρμογές ή ακόμα και για τις εκδόσεις στο web.

Το νέο χαρακτηριστικό θα ωφελήσει επίσης τους διαφημιστές και τους εκδότες σε μεγάλο βαθμό, αφού έχει αποδειχθεί ότι οι άνθρωποι περνούν περισσότερο χρόνο στο να βλέπουν κάθετα βίντεο με ήχο, πράγμα που σημαίνει ότι οι διαφημιστές θα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να περάσουν το μήνυμά τους στους χρήστες. Μια ενημερωμένη έκδοση θα αποσταλεί στις Android και στις iOS Facebook apps, προκειμένου να διευκολυνθεί η εισαγωγή αυτής της δυνατότητας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS