ΑρχικήinetΤα iPhone της επόμενης χρονιάς δεν θα έχει Home Button

Τα iPhone της επόμενης χρονιάς δεν θα έχει Home Button

iphone5s-gold-Home-Button

Είναι γεγονός ότι λίγες ημέρες πριν από την αναμενόμενη έναρξη του iPhone 7, βλέπουμε περισσότερες φήμες για το μοντέλο του iPhone της επόμενης χρονιάς.

Το κοινό σημείο μεταξύ των δημοσιογράφων και των διαρροών που ακολουθούν την Apple είναι ότι το iPhone 7 θα έχει μόνο μικρές αναβαθμίσεις σε σύγκριση με το μοντέλο του περασμένου έτους, ενώ το iPhone που έρχεται το 2017 θα έχει μια πολύ πιο επαναστατική αναβάθμιση.

Μια νέα έκθεση του Bloomberg επαναλαμβάνει αυτή την ιδέα, λέγοντας ότι είναι πιθανό ότι το 2017 το iPhone θα υποστεί έναν σημαντικό επανασχεδιασμό που δεν θα έχει το Home Button και “θα επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στην οθόνη.”

Έχουμε δει τον Ιούνιο, τη φήμη για το Home Button το οποίο θα αντικατασταθεί με ένα κουμπί αφής και το ίδιο το Bloomberg το επιβεβαίωσε στην έκθεση του Αυγούστου. Αλλά αυτό ήταν για το iPhone 7. Η νέα έκθεση ισχυρίζεται ότι το iPhone που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο δεν θα έχει καθόλου Home Button.

Μια πρόσφατη έκθεση αναφέρει επίσης ότι το iPhone που θα βγει το επόμενο έτος θα έχει κυρτή οθόνη, πιθανώς παρόμοια με εκείνη του Galaxy S7 Edge και του Galaxy Note7 της Samsung.

Η Apple δεν επιβεβαίωσε τίποτα από όλα αυτά – ούτε καν η ημερομηνία έναρξης (σύμφωνα με πληροφορίες 7 Σεπτεμβρίου) για το iPhone 7 δεν έχει επίσημα επιβεβαιωθεί ακόμα. Είναι δύσκολο να πούμε αν οι φήμες για το εντελώς ανασχεδιασμένο iPhone το 2017 είναι πραγματικές ή απλά μια αντίδραση στην έλλειψη (ενδιαφερόντων) νέων για το iPhone 7, του οποίου τα κύρια χαρακτηριστικά είναι πιθανό να είναι η απουσία υποδοχής ακουστικών, ένας αναβαθμισμένος επεξεργαστής, περισσότερη μνήμη RAM και μνήμη αποθήκευσης και μια διπλή πίσω κάμερα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS