ΑρχικήHow ToΤο νέο hack του Pokemon Go σας επιτρέπει να παίζετε καθιστοί

Το νέο hack του Pokemon Go σας επιτρέπει να παίζετε καθιστοί

hqdefault-hack

Το νέο hack του «Pokemon GO» για Android smartphones, σας επιτρέπει να πιάσετε Pokemon από τον καναπέ σας!

Αν διαβάζετε αυτό το άρθρο, σημαίνει ότι είστε παίκτης του Pokemon Go ή φαν του. Παλιότερα έχουμε αναφέρει κι άλλα cheat και hack για να ξεγελάσετε το παιχνίδι. Τώρα είναι και η σειρά των Android smartphone να μπουν στο παιχνίδι!

Αυτό το νέο hack παρουσιάστηκε από τον YouTuber, OfficialRebel στο κανάλι του στο YouTube. Ο OfficialRebel λέει ότι το νέο cheat του Pokemon Go δεν απαιτεί smartphone Android που να έχει υποστεί root και λειτουργεί σε όλες τις εκδόσεις από το Android 4.4 και έπειτα.

Για να λειτουργήσει το hack θα πρέπει να κατεβάσετε το TuTuApp APK. Να θυμάστε ότι πρέπει να ενεργοποιήσετε την εγκατάσταση από άγνωστες πηγές στο περιβάλλον σας για να τρέξετε αυτό το APK. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, ρυθμίστε την άδεια της εφαρμογής έτσι ώστε να μπορεί να δει μόνο την τοποθεσία σας, το τηλέφωνο και το χώρο αποθήκευσης. Απενεργοποιήστε τις υπόλοιπες άδειες του App.

Ο OfficialRebel σε βίντεο που ανέβασε, αποδεικνύει κάθε βήμα, συμπεριλαμβανομένου τι πρέπει να κάνετε όταν λαμβάνετε μια προειδοποίηση μετά τη λήψη. Σε μια σημείωση, η εφαρμογή λέει πως χρειάζεται να απεγκαταστήσετε το Pokemon GO app πρώτα, αλλιώς δεν θα τρέξει.

Το νέο hack που δίνεται από τον OfficialRebel, είναι αρκετά όμοιο με το jailbroken για iOS. Ο OfficialRebel συμβουλεύει τους παίκτες Pokemon Go που θα χρησιμοποιήσουν αυτό το hack για να επιλέξουν την ταχύτητα τρεξίματος αντί της ταχύτητας αυτοκινήτου, επειδή είναι λιγότερο πιθανό να τους αποκλείσει . Έχει επίσης ένα χαρακτηριστικό teleport που επιτρέπει στον παίκτη να ορίσει τη θέση της επιλογής του.

Το cheat έρχεται με μία νόμιμη προειδοποίηση ότι η Niantic και η Nintendo μπορεί να σας απαγορεύσουν να παίξετε ξανά το Pokemon Go. Επίσης, η λήψη APK από μη αξιόπιστες πηγές δεν συνιστάται. Δεδομένου ότι η ιστοσελίδα TuTuApp είναι στα κινεζικά, απλά κάντε κλικ στην εικόνα Android και κατεβάστε το APK.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS