ΑρχικήReviews5 θήκες Smartphone που αντέχουν (σχεδόν) οποιαδήποτε πτώση

5 θήκες Smartphone που αντέχουν (σχεδόν) οποιαδήποτε πτώση

tank-case-mate-θήκες

Σας έπεσε το καινούριο σας smartphone; Ή φοβάστε να το πάρετε οπουδήποτε επειδή φοβάστε μήπως σας πέσει; Όχι πια. Υπάρχουν αρκετές επιλογές για να κρατήσετε το smartphone σας ασφαλές από πτώσεις, σκόνη, βροχή και ακραίες συνθήκες!

Οι παρακάτω 5 θήκες smartphones έχουν σώσει τηλέφωνα μετά από πτώση, χτυπήματα και τεράστιες δοκιμασίες!
  1. Ballistic Hard Core

Η σειρά αυτών των θηκών έχει σχεδιαστεί με τέσσερα προστατευτικά στρώματα. Για τις πιο απαιτητικές δραστηριότητές σας, διαθέτει ένα προαιρετικό εξωτερικό στρώμα για χρήση, ένα απαλό απορροφητικό στρώμα σιλικόνης, ένα προστατευτικό οθόνης και ένα συνημμένο clip-on. Ενώ είναι παχύτερη από ό, τι πολλές άλλες, περιλαμβάνει τέσσερα ξεχωριστά επίπεδα προστασίας.

2. Tank by Case-Mate

Σχεδιασμένη για να καλύπτει ή να υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές των Στρατιωτικών των ΗΠΑ, η Tank έχει δημιουργηθεί με ένα τραχύ πολυανθρακικό εξωτερικό και ένα μαλακό, εσωτερικό από σιλικόνη που απορροφά τους κραδασμούς. Διαθέτει επίσης ένα clip-on και αναδιπλούμενη οθόνη. Η θήκη τεστάρετε για να αντέχει σταγόνες, κραδασμούς, δονήσεις, βροχή, άμμο, άνεμο και σκόνη, το οποίο την καθιστά ιδανική για σκληρά επαγγέλματα.

  1. G-Form Extreme

Αυτή η XTREME θήκη iPhone 5 από την G-Form διαθέτει την πατενταρισμένη Reactive Protection Technology™ της εταιρείας, η οποία «σκληραίνει κατά την πρόσκρουση, προκειμένου να απορροφήσει πάνω από το 90% της δύναμης από ένα χτύπημα» ανεβάζει τον πήχη της θήκης σε ένα νέο επίπεδο. Η θήκη προσφέρει δύο επίπεδα προστασίας: μια εσωτερική TPE για περισσότερη απορρόφηση των κραδασμών καθώς και ένα αλύγιστο εξωτερικό πολυανθρακικό εξωτερικό. Το ανοικτό πλαίσιο επιτρέπει την πλήρη χρήση της οθόνης αφής. Οι υπερυψωμένες ακμές στην μπροστινή πλευρά δίνουν επιπλέον προστασία στην οθόνη.

  1. Otterbox Defender

Η Otterbox έχει ένα ευρύ φάσμα σκληροτράχηλων θηκών για smartphones και tablets, ιδιαίτερα αυτές της σειράς Defender. Αυτές οι θήκες για iPhone έρχονται σε τρία μέρη: ένα προστατευτικό σιλικόνης στο εσωτερικό, ένα πολυκαρβονικό εξωτερικό περίβλημα και ένα παχύ, ανθεκτικό κλιπ.

Ο σχεδιασμός της θήκης σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το smartphone προς τα μέσα ή προς τα έξω: μπορείτε να στρέψετε την οθόνη προς τα έξω, ώστε να μπορείτε να δείτε τις κλήσεις, τα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις σας ή να δώσετε στην οθόνη της συσκευής σας επιπλέον προστασία σε ακραίες συνθήκες.

  1. Tough Xtreme by Case-Mate

Ενώ η Case-Mate έχει πολλές σκληρές θήκες, θα ρίξουμε μια ματιά στην σειρά Tough Xtreme. Υπάρχουν θήκες για Samsung Galaxy S3 και iPhone, καθώς και για iPad Mini. Έχουν ένα πολλαπλών στρώσεων εξωτερικό περίβλημα κατασκευασμένο από DuoFlex και Polycore, ενώ διαθέτουν και ένα snap-on πλαίσιο για να υποστηρίξει τις πλευρές και τη μπροστινή πλευρά. Η DuoFlex έχει σχεδιαστεί για να παρέχει απορρόφηση των κραδασμών και ένα σκληρό αλλά άνετο κράτημα.

Αυτό το στρώμα προστατεύει επίσης τις θύρες του smartphone. Το στρώμα από Polycore είναι ένα σκληρό εσωτερικό κέλυφος, το οποίο συγκρατεί άνετα τη συσκευή και παρέχει μακροχρόνια προστασία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS