ΑρχικήHow ToΠώς να παίξετε Pokemon Go στον υπολογιστή σας;

Πώς να παίξετε Pokemon Go στον υπολογιστή σας;

Ένα χρήστης του YouTube έχει βρει τον τρόπο να παίζει Pokemon Go σε ένα PC. Μοιράστηκε ένα λεπτομερές tutorial που δείχνει πώς μπορείτε να εκτελέσετε αυτό το “hack” εγκαθιστώντας το BlueStacks Android emulator και ένα GPS spoofing app. Χρησιμοποιώντας αυτό το Pokemon Go cheat, μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι παραμένοντας στο σπίτι σας. Επιπλέον, να σημειωθεί ότι το παιχνίδι Pokemon Go στον υπολογιστή παραβιάζει τους όρους χρήσης της Nintendo.

[su_youtube url=”https://youtu.be/Zl1QdJ96Pdg” width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=B7o0qA4L4So[/su_youtube]

Το Ρokemon Go έχει κερδίσει τη θέση της πιο viral κινητής εφαρμογής όλων των εποχών. Έχει ήδη ξεπεράσει –από άποψη λήψεων και καθημερινών χρηστών -τα Tinder και Twitter. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, οι άνθρωποι ξοδεύουν περισσότερο χρόνο παίζοντας Pokemon Go σε σύγκριση με το Facebook.

Αυτό το παιχνίδι augmented reality που βασίζεται στην τοποθεσία παίζεται από εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρη την Αμερική. Η Nintendo εργάζεται για να επεκτείνει τη διαθεσιμότητά της και σε άλλες περιοχές και να φέρει περισσότερους ανθρώπους σε αυτό το πάρτυ των Pokemon.Πώς να παίξετε Pokemon Go στον υπολογιστή σας;

Για να παίξετε το παιχνίδι, θα πρέπει να κάνετε μια βόλτα τριγύρω και να πιάσετε τα pokemons σας. Για το σκοπό αυτό, το παιχνίδι χρησιμοποιεί το GPS του smartphone σας. Έτσι, εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε ένα Android emulator όπως το BlueStacks για να παίξετε αυτό το παιχνίδι στον υπολογιστή σας, θα πρέπει να κάνετε κάτι περισσότερο.

Χρησιμοποιήστε ένα GPS spoofing app για να παίξετε το Ρokemon Go στο PC σας

Χρειάζεται να κατασκευάσετε τη GPS θέση σας με τη βοήθεια μιας GPS spoofing εφαρμογής. Ένας χρήστης του YouTube το όνομα Travis D έχει κάνει το ίδιο με την εγκατάσταση της GPS spoofing εφαρμογής στην rootαρισμένη συσκευή του. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παίξετε το Ρokemon Go από το γραφείο σας, χωρίς να χρειάζεται να βγείτε έξω. Αυτή η μικρή «απάτη» σας γλιτώνει και το περπάτημα τριγύρω.

Ο Travis D έχει δημιουργήσει ακόμη έναν λεπτομερή οδηγό που δείχνει πώς μπορείτε να παίξετε το Ρokemon Go στον υπολογιστή σας, χρησιμοποιώντας το BlueStacks. Το βίντεο tutorial αναφέρει επίσης όλες τις εφαρμογές που απαιτούνται για να κάνετε το Pokemon Go να τρέχει στην επιφάνεια εργασίας σας.

[su_youtube url=”https://youtu.be/vO0Bx-AkhOc” width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=B7o0qA4L4So[/su_youtube]

Αυτή η διαδικασία λειτουργίας του Pokemon Go στον υπολογιστή σας διαρκεί μόνο 20 λεπτά περίπου. Αλλά, επιτρέψτε μου να σας πω ότι δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να παίξετε αυτό το παιχνίδι. Παίζοντας Pokemon Go στο PC σας σκοτώνετε όλη τη συναρπαστική αίσθηση του να βγείτε έξω και να τα κυνηγήσατε μόνοι σας.

Εκτός από αυτά τα κόλπα, άλλοι παίκτες σιγά-σιγά έρχονται με τα δικά τους cheats για να κάνουν τα αυγά τους να εκκολαφθούν γρηγορότερα. Αποδεικνύεται ότι η προσάρτηση του smartphone σε κάποια συσκευή, όπως οι ανεμιστήρες οροφής, πικάπ, ρόδες και λοιπά κάνει το avatar σας να περπατάει γρηγορότερα.

Σημείωση: Μιας και αυτό το παιχνίδι είναι δωρεάν, το παιχνίδι στον υπολογιστή σας είναι ενάντια στους όρους χρήσης του Pokemon Go -έτσι χρησιμοποιήστε αυτήν τη μέθοδο με δική σας ευθύνη.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS