ΑρχικήinetΗ Lenovo μόλις αποκάλυψε τα εύκαμπτα smartphones και tablets της

Η Lenovo μόλις αποκάλυψε τα εύκαμπτα smartphones και tablets της

lenovo-watch-smartphones

Αντί να πρέπει να βάζετε το smartphone σας μέσα στην τσέπη ή την τσάντα σας κάθε φορά που θέλετε να το πάρετε μαζί σας ή να το μεταφέρετε, η Lenovo θέλει να μπορείτε απλά να τυλίγετε τα smartphones σας γύρω από τον καρπό σας! Η προσωπικότητα του YouTube, Meghan McCarthy, έκανε μια επίδειξη αυτού του ευέλικτου smartphone κατά την διάρκεια του συνεδρίου τεχνολογίας της Lenovo την Πέμπτη, παίρνοντας ένα αρκετά κοινό στην εμφάνιση smartphone και φορώντας το γύρω από τον καρπό της σαν βραχιόλι.

Στη συνέχεια προχώρησε παίρνοντας ένα tablet και το λύγισε ακριβώς στη μέση για να δείξει πώς ένα tablet μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί άνετα για να πραγματοποιηθεί μια τηλεφωνική κλήση με την εύκαμπτη τεχνολογία. Ο SVP και CTO της Lenovo, Peter Hortensius είπε στο κοινό ότι αυτή η τεχνολογία δεν περιλαμβάνει μόνο την εύκαμπτη οθόνη, αλλά και ευλύγιστα στοιχεία υλικού, όπως τις μητρικές κάρτες και τις μπαταρίες.

lenovo-bendable-640x384

Η Lenovo δεν ανακοίνωσε ακόμα τα ονόματα των συσκευών ή τις πιθανές ημερομηνίες κυκλοφορίας για αυτά τα νέα ευέλικτα ηλεκτρονικά της, αν και ο Hortensius ανέφερε ότι η McCarthy θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική μαζί τους καθώς «κοστίζουν λίγο περισσότερο από το μέσο όρο τιμής του παρόντος τηλεφώνου ή του tablet σας.»

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ευέλικτα smartphones και tablet της Lenovo μπορεί να αποκαλυφθούν αργότερα κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Η ανακοίνωση της Lenovo έρχεται μόλις δύο μέρες μετά από την επίδειξη και ανακοίνωση της Samsung για τα δικά της ευλύγιστα smartphones, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα είναι διαθέσιμα στις αρχές του 2017.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS