ΑρχικήHow ToΑυτό που όλοι περιμένουμε ακούει στο όνομα WiFi Charging!

Αυτό που όλοι περιμένουμε ακούει στο όνομα WiFi Charging!

Αυτό που όλοι περιμένουμε ακούει στο όνομα WiFi Charging!
Αυτό που όλοι περιμένουμε ακούει στο όνομα WiFi Charging!

Δεν υπάρχει λόγος να το κρύβουμε άλλωστε! Είναι μια από τις επαναστάσεις στο χώρο της τεχνολογίας που όλοι μας περιμένουμε πως και πως! Όλοι μας κάποια το έχουμε σκεφθεί ή το έχουμε φαντασθεί, και όλοι μας ευχόμαστε να γίνει πραγματικότητα σύντομα!

Πόσο πιο εύκολη θα ήταν η καθημερινότητά μας αν δεν χρειαζόταν να καθόμαστε δίπλα σ’ έναν τοίχο όσο περιμένουμε να φορτώσει λίγο το κινητό μας τηλέφωνο, αλλά μπορούσαμε να το φορτίσουμε όσω είμαστε συνδεδεμένοι σε κάποιο Wi-Fi!

[su_button url=”https://www.secnews.gr/102199/sas-kleboun-wi-fi/” target=”blank” style=”flat” background=”#97f126″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Δiαβάστε περισσότερα: Σας κλέβουν Wi-Fi ? Πιάστε τους![/su_button]

Tα νέα σχετικά με την τεχνολογία αυτή είναι ότι διάφορες εταιρείες εργάζονται ήδη για να δοκιμάσουν την εφαρμογή της.

Διάφορες εταιρείες όπως η Energous (WATT) και η Nikola Labs έχουν σχεδιάσει ήδη τους δικούς τους τρόπους για να αυξήσουν την παραγωγικότητα των ηλεκτρονικών gadgets.

Ενώ το μοντέλο της Energous βασίζεται στην αξιοποίηση της ενέργειας των κυμάτων ραδιοσυχνοτήτων που αποστέλλονται και λαμβάνονται από το ίδιο το κινητό τηλέφωνο, η Nikola Labs έχει δημιουργήσει ένα smartphone case που αξιοποιεί την ενέργεια που αποβάλλει ένα κινητό τηλέφωνο όταν ψάχνει για σήματα λήψης από cell towers και wi-fi routers.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/99985/the-fi-in-wifi-means/” target=”blank” style=”flat” background=”#f126a5″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Δείτε ακόμα: Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει το “Fi” από το “Wi-Fi”; Θα εκπλαγείτε![/su_button]

Εσείς τι πιστεύετε για την τεχνολογία του WiFi Charging ; Αναμένουμε τα σχόλιά σας παρακάτω!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS