ΑρχικήinetTι ετοιμάζει η Xiaomi το δεύτερο εξάμηνο του 2016 ?

Tι ετοιμάζει η Xiaomi το δεύτερο εξάμηνο του 2016 ?

[su_heading size=”18″ margin=”40″]Λίγες μόνο μέρες έχουν περάσει από το λανσάρισμα του Fitness Tracker, Mi Band 2, της Xiaomi, και όπως φαίνεται η εταιρεία εργάζεται ήδη πάνω στο πρώτο SmartWatch της, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.[/su_heading]

xiaom i

Το σχέδιο της Xiaomi είναι αρκετά φιλόδοξο, λαμβάνοντας υπόψη ότι η κινεζική εταιρεία θα ανταγωνίζεται ορισμένους από τους πιο δυνατούς παίχτες της αγοράς.

[su_divider top=”no” text=”Πάνω από 750.000 websites παραβιάστηκαν μέσα σε ένα χρόνο!” divider_color=”#13471e2″ margin=”20″]

Μια έκθεση της GizmoChina αποκαλύπτει ότι η Xiaomi εργάζεται αυτή τη στιγμή για τη δημιουργία του πρώτου της έξυπνου ρολογιού και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Huami, της κατασκευάστριας εταιρείας των Mi Bands, επιβεβαίωσε ότι το SmartWatch θα δει το φως της ημέρας κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2016.

Η έκθεση δείχνει ότι η κατανάλωση του SmartWatch της Χiaomi θα είναι στα ίδια επίπεδα με τις wearable συσκευές Garmin. Eπιπλέον αποκαλύφτηκαν και οι τιμές των δύο μοντέλων, οι οποίες θα κυμαίνονται στα $ 152 και $ 243 αντίστοιχα, πράγμα που σημαίνει ότι δύο παραλλαγές των smartwatches μπορούν εύκολα να χτυπήσουν την αγορά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Huami δήλωσε ότι το πρότυπο SmartWatch της Xiaοmi έχει ήδη φτιαχτεί, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μεσολαβήσει αρκετός καιρός προτού γίνει η επίσημη ανακοίνωση.

Υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες για το επερχόμενο SmartWatch Mi, όμως φέρεται να έχει πολλές περισσότερες δυνατότητες σε σχέση με το Mi Band 2. Το Fitness Tracker της εταιρείας κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγες ημέρες, στην τιμή των $22, και φέρει οθόνη OLED 0,42 ιντσών, επιταχυνσιόμετρο ADI και πιστοποίηση IP67.

xiaomi mi-band-2

Επίσης, έρχεται με μιας εντυπωσιακής διάρκειας μπαταρία (20 ημερών!) και οπτικό αισθητήρα καρδιακού ρυθμού. Φέρει επίσης ένα εξαιρετικά λεπτό κουμπί 0,05 χιλιοστών και συνδεσιμότητα Bluetooth 4.0.

Να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε ότι η Xiaomi εργάζεται πάνω σε κάποιο SmartWatch – η φήμη ξεκίνησε για πρώτη φορά πέρυσι, αφότου η Xiaomi ξεκίνησε να επεκτείνεται σε αρκετές νέες αγορές.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS