ΑρχικήsecurityΉρθε ο TOR 6.0 με καλύτερη υποστήριξη HTML5 & βελτιωμένη ασφάλεια!

Ήρθε ο TOR 6.0 με καλύτερη υποστήριξη HTML5 & βελτιωμένη ασφάλεια!

Η ομάδα του TOR Browser κυκλοφορεί την πρώτη stable έκδοση της Firefox-based TOR Browser 6.0 σειράς. Αυτή η πρόσφατη κυκλοφορία έχει φέρει τεράστιες αλλαγές και βελτιώσεις για τους λάτρεις της ιδιωτικότητας. 

Ο τελευταίος TOR Browser 6.0 βασίζεται στον Firefox 45-ESR, ο οποίος υποστηρίζει μοντέρνες τεχνολογίες.

Ήρθε ο TOR 6.0 με καλύτερη υποστήριξη HTML5 & βελτιωμένη ασφάλεια!
Aκολουθώντας τα βήματα των browsers όπως οι Chrome, Firefox, και Edge, ο TOR Browser 6.0 έχει αφαιρέσει την υποστήριξη για τα SHA-1 certificates. Αυτό αντικατοπτρίζει και την μεγαλύτερη αλλαγή όσον αφορά τα θέματα ασφάλειας που πραγματοποιήθηκε στον web browser.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/104446/redirector-paco-clickfraud-botnet/” target=”blank” style=”3d” background=”#f1e826″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Διαβάστε ακόμα: Redirector.Paco: Το Botnet που χτυπάει ΤΩΡΑ την Ελλάδα![/su_button]
Η έκδοση αυτή έρχεται με πολλές βελτιώσεις. Μια από αυτές αφορά την αναπαραγωγή των videos στο web.  Ο TOR Browser 6.0 υποστηρίζει πλέον καλύτερα τα  HTML5 video στο YouTube.

Αυτό αυτόματα σας δένει περισσότερο με την HTML5  και μπορείτε πλέον να ξεχάσετε τα  Flash plugin σας (αμήν!). Το γεγονός αυτό καθαυτό αφαιρεί αυτόματα και όλους τους κινδύνους ασφάλειας που σχετίζονται με το Flash και την πιθανότητα να διαρρεύσει η  IP σας.

Για να κάνει τα πράγματα ευκολότερα για τους OS X users, η TOR team έχει εισάγει το 6.0 code-signing για τα OS X συστήματα.

No support για τα SHA-1 certificates

Aκολουθώντας τα βήματα των browsers όπως οι Chrome, Firefox, και Edge, ο TOR Browser 6.0 έχει αφαιρέσει την υποστήριξη για τα  SHA-1 certificates. Αυτό αντικατοπτρίζει και την μεγαλύτερη αλλαγή όσον αφορά τα θέματα ασφάλειας που πραγματοποιήθηκε στον web browser.

H TOR team επιδιόρθωσε επίσης ένα σοβαρό DLL hijacking issue.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103719/fbi-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%b5%cf%8d%ce%b5%ce%b9-%cf%87%cf%81%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%82-tor-vpn-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c/” target=”blank” style=”flat” background=”#f16126″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Δείτε επίσης: Το FBI θα κατασκοπεύει χρήστες Tor και VPN με εγκληματικό παρελθόν[/su_button]

Ο TOR Browser 6.0 είναι διαθέσιμος και μπορείτε να τον κάνετε download από την TOR Browser Project page.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS