ΑρχικήHow ToΗ Blizzard εργάζεται υπερωρίες για να κλείσει το πορνό «Overwatch»

Η Blizzard εργάζεται υπερωρίες για να κλείσει το πορνό «Overwatch»

Overwatch-Porn-Wily-Widow-and-the-cheeky-ambush-01-min-πορνό

Φαίνεται ότι η Blizzard έχει επιτέλους συνειδητοποίησεi την σκληρή πραγματικότητα του «πλέον διάσημου» παιχνιδιού Overwatch , σχετικά με την ανάληψη των χαρακτήρων του Overwatch από πορνό Websites. Οι χαρακτήρες πορνό από παιχνίδια δεν είναι κάτι καινούργιο. Είχαμε χαρακτήρες από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, τα Pokemon, τους X-Men, το World of Warcraft, το Game of Thrones να κοσμούν πορνό ιστοσελίδες εδώ και πολύ καιρό. Αλλά η δημιουργία NSFW περιεχομένου από το Overwatch και την Tracer είναι κάτι άλλο, καθώς αυτοί εξευτελίζουν το παιχνίδι σύμφωνα με την Blizzard.

Το πορνό με βάση το Overwatch άρχισε αμέσως μόλις κυκλοφόρησε το παιχνίδι.

Οι Overwatch χαρακτήρες, ιδιαίτερα ένας θηλυκός χαρακτήρας που ονομάζεται Tracer αναδείχθηκε σε αστέρι στο Pornhub. Η δημοτικότητα της Tracer αυξήθηκε κατά 817% σε σχέση με το Pornhub μετά την κυκλοφορία του Overwatch.

Κανονικά οι εταιρείες ηλεκτρονικών παιχνιδιών δεν ανησυχούν τόσο πολύ όταν οι χαρακτήρες του παιχνιδιού μετατρέπονται σε πορνοστάρ, ωστόσο η Blizzard δεν είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένη γι ‘αυτό. Η Blizzard ανακάλυψε ότι η χρήση των χαρακτήρων του Overwatch στο Pornhub έχει πραγματικά δώσει αρνητική δημοσιότητα στο παιχνίδι. Στέλνει τώρα ανακοίνωση για πνευματικά δικαιώματα επί παραβάσει σε όποιον συνδέεται με το Overwatch πορνό σύμφωνα με τη Destructoid.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι οι εν λόγω κατασκευαστές περιεχομένου θα πρέπει να αφαιρέσουν τους εν λόγω χαρακτήρες, αλλιώς κινδυνεύουν με μήνυση από την Blizzard. Ωστόσο, δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι με την απόφαση της Blizzard να περιορίσει το Overwatch πορνό. Ένας δημιουργός προέτρεψε τη μεγάλη κοινότητα του MySpace να ασκήσει πίεση στη Blizzard ώστε να διακόψει αυτά τα αιτήματα κατάργησης.

Η ίδια η Blizzard θέλει να τελειώσει η απεικόνιση της Tracer σεξουαλικά σε αυτήν την αμφιλεγόμενη στάση.

Αυτή η στάση της Tracer προκάλεσε μεγάλη διαφωνία μέσα στην κοινότητα των gamers και η Blizzard χρειάστηκε να ζητήσει συγγνώμη γι αυτό. Ακόμη όμως κι αν η Blizzard διαφωνεί με την ύπαρξη της Tracer και άλλους χαρακτήρες Overwatch σε σελίδες πορνό ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι θα συνεχίσουν να υπάρχουν στο World Wide Web.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS