ΑρχικήsecurityWhatsApp Gold, ένα malware κλοπής πληροφοριών που στοχεύει χρήστες

WhatsApp Gold, ένα malware κλοπής πληροφοριών που στοχεύει χρήστες

WhatsApp-Gold-min (1)

Αν είστε ένας από τους δισεκατομμύρια των χρηστών που χρησιμοποιούν το εξαιρετικά δημοφιλές cross-platform ανταλλαγής μηνυμάτων, WhatsApp, μπορεί να έχετε λάβει αυτό το μήνυμα – Λήψη του WhatsApp Gold Exclusive Version για σας. Δυστυχώς, αν έχετε πέσει θύμα στο δέλεαρ, μπορεί να έχετε μολυσμένο smartphone από ένα malware κλοπής πληροφοριών.

Οι χρήστες WhatsApp, ως επί το πλείστον από την Ινδία, το Πακιστάν και τη Βραζιλία παρασύρονται ώστε να κατεβάσουν το «WhatsApp Gold», μια εκ πρώτης όψεως «Exclusive» έκδοση της εφαρμογής που μολύνει πραγματικά κινητά τηλέφωνα με κακόβουλο λογισμικό.

Η προσφορά του WhatsApp Gold γίνεται αναφέρεται / ποστάρετε από πολλούς χρήστες.

Οι επιτήδειοι διαδίδουν το κακόβουλο λογισμικό, στέλνοντας ένα πολύ ωραιοποιημένο μήνυμα και ένα σύνδεσμο download από το goldenversion.com. Το μήνυμα προτρέπει τους σημερινούς χρήστες WhatsApp να εγγραφούν στην υπηρεσία μέσω της ιστοσελίδας WhatsApp Gold και να επωφεληθούν από τα επιπλέον χαρακτηριστικά που δεν είναι διαθέσιμα στην τρέχουσα εφαρμογή.

Τα επιπλέον χαρακτηριστικά της εφαρμογής (που οι απατεώνες ισχυρίζονται ότι μέχρι πρότινος ήταν διαθέσιμα μόνο για κορυφαίες διασημότητες) περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να στέλνετε εκατοντάδες εικόνες ταυτόχρονα, νέα emojis, βίντεο κλήση, βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και περισσότερες επιλογές προσαρμογής.

Μην πέσετε θύμα του WhatsApp Gold

Θυμηθείτε, η λήψη αυτού του κακόβουλου λογισμικού εφαρμογών θα προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα. Κατεβάζοντας το WhatsApp Gold από την ιστοσελίδα θα μολύνετε απλά το τηλέφωνό σας με κακόβουλο λογισμικό, πιθανώς επιτρέποντας σε εγκληματίες του κυβερνοχώρου να κλέψουν τα δεδομένα σας ή να παρακολουθούν τις κινήσεις και τη δραστηριότητα σας.

Tο WhatsApp Gold Version υπόσχεται να είναι κάτι το εξαιρετικό, αλλά στην πραγματικότητα είναι ψέμα. Πρόκειται για ένα malware App.

Επιπλέον ο αρχικός κατασκευαστής του App, το WhatsApp θα σας εξοστρακίσει αν διαπιστώσει ότι έχετε εγκαταστήσει ένα τέτοιο app στο smartphone σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS