ΑρχικήHow ToΕίναι τα tablets μια καλύτερη εναλλακτική για τα laptops;

Είναι τα tablets μια καλύτερη εναλλακτική για τα laptops;

samsung-ativ-family-laptops

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι υπολογιστές και τα laptops αποτελούσαν ουσιώδη στοιχεία για πολλές πτυχές της καθημερινής ζωής.

Πολύ περισσότερο από απλούς επεξεργαστές κειμένου, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την οργάνωση του ωραρίου εργασίας, για να παίξουμε παιχνίδια, να τραβήξουμε φωτογραφίες και πολλά άλλα. Αλλά τώρα, πολλά tablets παρέχουν επίσης όλες αυτές τις υπηρεσίες. Είναι επίσης μικρότερα και εύκολο στην μεταφορά τους. Θα μπορούσαν σύντομα να πάρουν τη θέση των υπολογιστών;

Φαίνεται ότι σε πολλά νοικοκυριά, τα laptops έχουν γίνει δευτερευούσης σημασίας, μετά την απόκτηση ενός smartphone ή tablet. Εάν περισσέψουν χρήματα μετά την αγορά, τότε μπορεί να ακολουθήσει και ένα laptop. Ο Steve Jobs προέβλεψε αυτή την αλλαγή το 2010, αλλά μόλις το 2015 τα tablets προσπέρασαν τους επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές από άποψη πωλήσεων. Τα Smartphones είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα και οι πωλήσεις τους υπερτερούν σε σχέση με tablets και φορητούς υπολογιστές μαζικά, αλλά δεν φαίνεται πιθανό ότι θα μπορούσαν ποτέ να τους αντικαταστήσουν. Τα tablets είναι σαφώς πολύ πιο μοντέρνα από ό, τι οι υπολογιστές για την εποχή μας, αλλά πώς ανταγωνίζονται το ένα με το άλλο;

Tablets

Είναι ένα αξεσουάρ μόδας και φαίνονται καινούρια. Είναι μικρό, ελαφρύ και εύκολο να το κουβαλάτε. Έχουν γίνει απαραίτητα σε αίθουσες συνεδριάσεων και εστιατόρια, και ξεπέρασαν τα βιβλία στον τρόπο να περνάει κανείς την ώρα του σε ταξίδια ή στο σαλόνι. Είναι επίσης υπέροχα για να παίζουμε παιχνίδια, με την οθόνη αφής που επιτρέπει στους παίκτες να τη χρησιμοποιούν για να παίξουν εθιστικά παιχνίδια όπως το Angry Birds και το Candy Crush. Τα tablets έχουν ισχυρότερη διάρκεια ζωής μπαταρίας από τα laptops, έτσι ώστε είναι πιο αξιόπιστα σε καταστάσεις εργασίας. Με τόσα πολλά μοντέλα τώρα, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν πληκτρολόγια σε αυτά και να αποθηκεύσουν έγγραφα στην οθόνη του tablet όπως θα κάνατε σε έναν υπολογιστή.

Υπολογιστές

Μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να πληκτρολογήσουν στη μικρή οθόνη του tablet, και είναι δίκαιο να πούμε ότι μέχρι τώρα, τα tablet είναι πολύ πίσω σε σχέση με τους υπολογιστές όσον αφορά την επεξεργασία κειμένου. Τα Built-in πληκτρολόγια είναι πολύ πιο εύχρηστα από αυτά που προσθέτονται και οι υπολογιστές εξακολουθούν να είναι το βασικό εργαλείο στα γραφεία όπου υπάρχουν πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πρέπει να γίνουν αναφορές. Παρά το γεγονός ότι οι υπολογιστές δεν είναι ιδανικοί για να παίξετε παιχνίδια, έχουν πολύ μεγαλύτερη δύναμη επιδόσεων στη διάθεσή τους, έτσι ώστε μπορούν να τρέξουν πολύ προηγμένα παιχνίδια αντ ‘αυτού. Οι σκληροπυρηνικοί gamers δεν θα ήταν ποτέ σε θέση να παίξουν οποιοδήποτε από τα παιχνίδια τους με την ταχύτητα που τους αρέσει σε ένα tablet. Υπάρχουν περισσότερα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για υπολογιστές, όπως τα Photoshop, Office, Adobe και άλλα χρήσιμα εργαλεία.

Στα χρόνια που έρχονται, τα tablets θα γίνονται όλο και πιο προηγμένα, έχουν περισσότερη μνήμη και πρόσθετα προγράμματα και είναι σίγουρο ότι θα παραμείνουν δημοφιλή. Αλλά δεν φαίνεται πιθανό ότι θα αναιρέσουν ποτέ την ανάγκη να έχουμε έναν υπολογιστή ή laptops.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS