ΑρχικήinetΗ Google ζητάει από το Internet να ονομάσει το Android N!

Η Google ζητάει από το Internet να ονομάσει το Android N!

Η Google ετοιμάζει μια νέα έκδοση του Android που θα κυκλοφορήσει μέσα στον χρόνο αλλά ακόμα δεν έχει αποφασίσει το όνομα του!

android-N

Κάθε έκδοση του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος παίρνει ένα κωδικό όνομα το οποίο είναι πάντα ένα γλυκό και πάει με αλφαβητική σειρά. Η Google βρίσκεται στο N φέτος και ζητάει από το κοινό της στο Internet να την βοηθήσει να αποφασίσει όνομα.

Το όνομα του καινούριου λειτουργικού συστήματος (και ο αριθμός έκδοσης) είναι πάντα κρυμμένο μυστικό μέχρι την μέρα της κυκλοφορίας. Η Google συνήθως αποκαλύπτει το όνομα μαζί με ένα τεράστιο άγαλμα Android στο γρασίδι του κτιρίου 44 του campus της όπου στεγάζεται η ομάδα του Android. Οι προηγούμενες εκδόσεις ονομάζονταν Cupcake (1.5), Gingerbread (2.3), Ice Cream Sandwich (4.0), KitKat (4.4) και η πιο πρόσφατη Marshmallow (6.0). Με τη σειρά του N, η Google αντιμετωπίζει προβλήματα γιατί υπάρχουν λιγότερες επιλογές.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=v1IocBl_5UM” width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=B7o0qA4L4So[/su_youtube]

[su_button url=”https://www.secnews.gr/104089/google-plirwnei-20-dolaria-tin-wra-gia-na-katheste-sto-self-driving-autokinito-tis/” target=”blank” style=”glass” background=”#26f16b” color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Δείτε ακόμα: Google:Πληρώνει $20/ώρα για να κάθεστε στο self-driving αυτοκίνητό της[/su_button]

Το Android N είναι προς το παρόν διαθέσιμο για developer preview σε συσκευές Nexus. Περιλαμβάνει βελτιωμένο χρόνο εκτέλεσης εφαρμογών, καλύτερη διαχείριση ενέργειας, γρήγορη εναλλαγή εφαρμογών και λειτουργία πολλαπλών παραθύρων.

Αν νομίζετε ότι έχετε κάποια καλή ιδέα για κάποιο γλυκό που ξεκινάει από N μπορείτε να πάτε στην σελίδα της ονομασίας της Google και να το υποβάλετε. Μπείτε εδώ. H Google έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τις προτάσεις για να διαλέξει το τελικό όνομα αλλά δεν είναι ευθεία ψηφοφορία. Το βίντεο παραπάνω δείχνει παραδείγματα κακής ονομασία. Μην υποβάλετε κάποιο από αυτά!

Ενώ η Google έκανε συμφωνία με την Hershey/Nestlé για το Kit Kat δεν είναι πολύ πιθανό να ξανακάνει το ίδιο. Η Nutella παραμένει cool όνομα και κυρίως σε ποιον δεν αρέσει η Nutella; Υπάρχει επίσης η φήμη ότι η εταιρία θα δώσει το όνομα New York Cheesecake στο εσωτερικό της αλλά αυτά τα εσωτερικά ονόματα δεν χρησιμοποιούνται μετά την κυκλοφορία. Για παράδειγμα το Kit Kat λεγόταν Key Lime Pie πριν την κυκλοφορία του.

[su_button url=”https://www.secnews.gr/103938/apple-imessage-android-phone/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#e1f126″ color=”#0404047″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#ffffff”]Δείτε ακόμα: Χρησιμοποιήστε το Apple iMessage σε Android Phone! Δείτε πως![/su_button]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS