ΑρχικήsecurityΔύο πινακίδες χακαρίστηκαν και δείχνουν πορνό του Marco Rubio

Δύο πινακίδες χακαρίστηκαν και δείχνουν πορνό του Marco Rubio

CiWVEX9W0AI2Nam-πινακίδες

Διαφήμιση του Marco Rubio παίζει σε 2 πινακίδες στην Αλαμπάμα, μετά από χακάρισμα

Οι πολίτες της Αλαμπάμα μπορεί να πήραν την τρομάρα της ζωής τους, όταν είδαν 2 γιγαντιαίες πινακίδες στην πόλη να δείχνουν διαφήμιση του NSFW. Οι δύο πινακίδες προφανώς χακαρίστηκαν από χρήστη του Twitter με το κωδικό όνομα Johnny Cockring που έβαλε ένα διαφημιστικό πορνό του Marco Rubio στην Αλαμπάμα, την Παρασκευή.

Ένας άλλος περίφημος χάκερ, ο Andrew Auernheimer aka Weev, βρήκε ευάλωτες πινακίδες να εμφανίζονται στο Internet of Thinks. Ο Weev έγραψε το εύρημα του, στο οποίο αποκάλυψε ότι μερικές γιγαντιαίες διαφημιστικές πινακίδες LED που συνδέονται με το Διαδίκτυο μπορούν να χακαριστούν χρησιμοποιώντας μόνο προεπιλογή διαπιστευτηρίων.

Λιγότερο από 24 ώρες αργότερα, ο Johnny Cockring εκμεταλλεύτηκε το ελάττωμα που είδε από τον Weev. «Ο Weev ήταν αυτός που δημοσίευσε το ελάττωμα ασφαλείας», είπε ο Cockring στη Motherboard. «Έκανα ακριβώς το επόμενο λογικό βήμα για την απόδειξη της υπόθεσης».

«(Εγώ) δεν άλλαξα τίποτα», είπε ο Johnny, ο οποίος δεν θα αποκαλύψει το πραγματικό του όνομα. “Απλά πρόσθεσα την εικόνα στη λίστα αναπαραγωγής. Συνήθως υπάρχουν περίπου 20 φωτογραφίες και περιστρέφονται κάθε λίγα δευτερόλεπτα και έτσι εμφανίστηκε και η διαφήμιση του Rubio.” Είπε στη Motherboard ότι δεν είχε σχέδιο να χακάρει κι άλλες πινακίδες.

«Ήταν διασκεδαστικό, όσο κράτησε», είπε.

Δύο από τις πορνογραφικές εικόνες εμφανίστηκαν σε πινακίδες στη νοτιοανατολική Αλαμπάμα, ανέφεραν τα τοπικά ΜΜΕ.

Ο Bill Durden, ο οποίος έχει την Durden Outdoor Display, είπε ότι η φωτογραφία εμφανίστηκε σε πινακίδες στο Dothan και Fort Rucker. Ο Durden είπε ότι είχε έρθει σε επαφή με την αστυνομία και η εταιρεία έχει αυξήσει τα συστήματα ασφαλείας της.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS