ΑρχικήinetFlexCase: Η θήκη της Microsoft που μετατρέπεται σε οθόνη αφής!

FlexCase: Η θήκη της Microsoft που μετατρέπεται σε οθόνη αφής!

[su_heading size=”18″ margin=”30″] FlexCase: Η Microsoft εργάζεται αυτή τη στιγμή πυρετωδώς για τη βελτίωση των smartphones της με πολλούς τρόπους, ένας εκ των οποίων θα μπορούσε να είναι και η τοποθέτηση καλύτερου hardware, όχι απαραίτητα μέσα στη συσκευή, αλλά έξω από αυτήν![/su_heading]

FlexCase - FlexCase:

Ένα project που η Microsoft αναπτύσσει από κοινού με το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών της Άνω Αυστρίας θα μπορούσε να μας φέρει την πρώτη θήκη (flip case) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δευτερεύουσα οθόνη αφής, παρέχοντας πρόσθετη λειτουργικότητα που εκτείνεται πέρα από την οθόνη του τηλεφώνου.

Η θήκη θα υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα νέων λειτουργιών

Η συγκεκριμένη θήκη, που ονομάζεται Flexcase, χρησιμοποιεί πιεζοηλεκτρικό κύκλωμα για να ανιχνεύει όλα τα είδη των χειρονομιών όπως πιέσεις, αγγίγματα και λυγίσματα, τα οποία δεν είναι τίποτα περισσότερο από γρήγορες συντομεύσεις για την εκτέλεση ειδικών εργασιών. Όπως σημειώνει το Gizmodo, μια τέτοια θήκη δημιουργεί ένα ευρύ φάσμα νέων λειτουργιών, παρέχοντας για παράδειγμα στους χρήστες τη δυνατότητα για εύκολη αντιγραφή και επικόλληση μεταξύ διαφόρων εφαρμογών ή τη δυνατότητα να μεταφέρουν περιεχόμενο μεταξύ δύο οθονών με ένα φυσικό και ευέλικτο τρόπο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η θήκη είναι ακόμα σε στάδιο ανάπτυξης και ίσως πολύ σύντομα τεθεί σε μαζική παραγωγή.

Σαφώς, αυτός θα ήταν ένας πολύ έξυπνος τρόπος για να ενισχυθεί η αλληλεπίδραση με τα κινητά, προσφέροντας στους χρήστες περισσότερες δυνατότητες και λειτουργίες, πέρα των δυνατοτήτων των συσκευών.

Η Microsoft περιγράφει λεπτομερώς την τεχνολογία της θήκης, καθώς και την αλληλεπίδραση της με τις εφαρμογές αλλά και τους χρήστες στο βίντεο που ακολουθεί.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=B3gp9CMiVf4″ width=”640″ height=”380″ autoplay=”no”]https://www.youtube.com/watch?v=B3gp9CMiVf4[/su_youtube]

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS