ΑρχικήinetTalking Dead: Tι περίεργο θα συμβεί στο Facebook τα επόμενα χρόνια;

Talking Dead: Tι περίεργο θα συμβεί στο Facebook τα επόμενα χρόνια;

Talking Dead: Tι περίεργο θα συμβεί στο Facebook τα επόμενα χρόνια;

mark-zuckerberg-facebook-dead

Το Facebook οδεύει προς ολοταχώς ώστε να γίνει το μεγαλύτερο “εικονικό νεκροταφείο” του κόσμου ως το έτος 2098. Μέχρι το τέλος αυτού του αιώνα, ο αριθμός των νεκρών θα ξεπερνούν αυτόν των ζωντανών στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με στατιστική έρευνα.

​​ https://www.secnews.gr/101917/mono-enas-mhnas-gia-to-ethihak/btn-large” variation=”btn-success”]Μόνο 1 μήνας έμεινε για το EthiHak!! ΕΣΥ είσαι μέσα? Αν όχι, προλαβαίνεις ακόμα!

Αυτή τη στιγμή, το Fαcebοοk έχει περίπου 1.5 δισ χρήστες ανά τον κόσμο. Αυτή η ασύλληπτη κατάσταση θα μπορούσε να προκύψει λόγω της απόφασης του Fαcebοοk να μην διαγράφει τους νεκρούς χρήστες αυτόματα. Αντ ‘αυτού, αφήνει τα προφίλ τους ενεργό για να τον θυμούνται οι φίλοι και συγγενείς. Αν ρίξουμε μια ματιά μόνο στα φετινά στοιχεία, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο χρήστες του Facebook έχουν αποδημήσει εις Κύριον. Σε σύγκριση με τον αριθμό των 385.000 του 2010, ο αριθμός αυτός είναι πολύ μεγάλος.

Σύμφωνα με Hachem Sadikki, υποψήφιο διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, ο οποίος έκανε αυτήν την πρόβλεψη, η αργή αύξηση του αριθμού των νέων χρηστών είναι επίσης υπεύθυνη γι’ αυτό.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μοιράζονται τον κωδικό τους του Fαcebοοk με φίλους ή την οικογένειά τους, το προφίλ τους παραμένει ενεργό ακόμα και μετά το θάνατό τους. Αυτό ήταν λίγο σοκαριστικό σε ορισμένες περιπτώσεις στο παρελθόν, όταν οι νεκροί εξακολουθούσαν να εμφανίζονται πχ. να έχουν γενέθλια στο “News Feed” των φίλων τους. Το account  μπορεί να διαγραφεί μόνο αν κάποιος συνδεθεί με τον κωδικο πρόσβασης και τον απενεργοποιήσει.

​​ type=”https://www.secnews.gr/102163/free-pdf-password-remover-software/”size=”btn-large” variation=”btn-info”]Διαβάστε ​περισσότερα: Σπάστε τους κωδικούς των PDF με 4 Free Password Remover Software! 😉

Το Fαcebοοk πλέον επιτρέπει σε όσους χρήστες επιθυμούν να διορίσουν ‘Legacy Contact’  άλλους χρήστες οι οποίες θα μπορούν να δημοσιεύσουν ένα τελευταίο μήνυμα μετά το θάνατό τους και να αλλάξουν την εικόνα του προφίλ τους και τη φωτογραφία εξωφύλλου.

Ποια είναι η άποψή σας σχετικά με αυτήν την πρόβλεψη; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια παρακάτω.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS