ΑρχικήHow ToΜυστικά trick για να κάνετε το Android smartphone σας σούπερ γρήγορο

Μυστικά trick για να κάνετε το Android smartphone σας σούπερ γρήγορο

Android-smartphone

Αυτά τα απλά trick, μπορεί να βοηθήσουν να επιταχυνθεί η απόδοση του Android smartphone ή tablet σας

Είναι πολύ λογικό ότι οι δυνατότητες ενός κινητού τηλεφώνου εξαρτώνται από το Hardware του. Ένα τηλέφωνο με καλύτερη διαμόρφωση Hardware είναι πιο γρήγορο (και δαπανηρό). Η ταχύτητα και η απόδοση εξαρτώνται επίσης από το πώς το εφαρμοσμένο λογισμικό χρησιμοποιεί το Hardware. Το γεγονός αυτό είναι ένας υπαινιγμός ότι η αλλαγή του τηλεφώνου ή η εγκατάσταση custom ROM δεν είναι οι μόνες διαθέσιμες επιλογές.

Σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ορισμένες χρήσιμες μέθοδοι με τις οποίες μπορείτε ουσιαστικά να ενισχύσετε τις πιθανές παραμέτρους του smartphone σας.

Εισαγωγή στο Chrome, Chrome Custom Tabs και Προβολή ιστού:

Το WebView (Προβολή ιστού), είναι ένα συστατικό του συστήματος που τροφοδοτείται από το Chrome και επιτρέπει σε εφαρμογές Android να εμφανίσουν το περιεχόμενο ιστοσελίδων πιο γρήγορα. Οι Chrome Custom Tabs επιτρέπουν στις εφαρμογές να φορτώσουν ιστοσελίδες πιο γρήγορα.

Οι Chrome Custom Tabs υλοποιούνται με το χέρι από τους προγραμματιστές σε κάθε εφαρμογή που χρησιμοποιούν. Εδώ έρχεται ο Chromer. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τις Custom Tabs μόνος σας.

Τροποποιήστε τις ρυθμίσεις και αυξήστε την ταχύτητα μετάβασης των animation:

Τα Android τηλέφωνα περιλαμβάνουν ένα μυστικό μενού επιλογών του κατασκευαστή που κρύβεται από τους χρήστες μέχρι να το ξεκλειδώσουν. Μέσα σε αυτό το ειδικό μενού είναι μια σειρά από τρεις ρυθμίσεις που ελέγχουν πόσο γρήγορα παίζουν τα animations ενός κινητού τηλεφώνου. Με μικροαλλαγές σε αυτές τις ρυθμίσεις, μπορείτε να διπλασιάσετε την ταχύτητα αυτών των animations και ως εκ τούτου, το smartphone σας θα είναι πολύ πιο γρήγορο από ό, τι ήταν πριν.

Εδώ είναι όλα όσα χρειάζεται να κάνετε:

– >> Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις για το Android smartphone / tablet σας, μετακινηθείτε προς τα κάτω και πατήστε Σχετικά με το τηλέφωνο

– >> Βρείτε την καταχώρηση με τίτλο build number και πατήστε το επανειλημμένα επτά φορές

– >> Πατήστε το κουμπί πίσω και θα δείτε ένα νέο μενού επιλογών Developer, πιο πάνω από το Σχετικά με το τηλέφωνο

– >> Μέσα από το μενού επιλογών του κατασκευαστή, μετακινηθείτε προς τα κάτω και βρείτε τις ακόλουθες τρεις ρυθμίσεις: κλίμακα animation των Windows, κλίμακα animation μετάβαση και την κλίμακα διάρκειας Animator. Από προεπιλογή, η καθεμία έχει οριστεί σε 1x. Ανοίξτε τες, μία κάθε φορά και να αλλάξτε το 1x με 5x.

Αυτό ήταν, οι μεταβάσεις animation τώρα έχουν υψηλότερη ταχύτητα μετάβασης, και τώρα το τηλέφωνό σας θα φαίνεται πολύ πιο γρήγορα από ό, τι πριν.

Άλλοι τρόποι περιλαμβάνουν την εγκατάσταση κάποιου εργαλείο καθαρισμού, όπως το Maid SD, ή κάποιο εργαλείο διαχείρισης μνήμης RAM, όπως το Memory Booster-RAM.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS