ΑρχικήinetΌροι συμμετοχής στο EthiHak contest

Όροι συμμετοχής στο EthiHak contest

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ EthiHak CONTEST

Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.

 

[su_box title=”* ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ”]1. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας Smartpress και τoυ ενημερωτικού site τεχνολογίας Secnews.gr
2. Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι στις 6-4-2016 10:00 – 15:30 και 7-4-2016 10:00 – 15:00.
3. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτή που περιέχει σωστά συμπληρωμένα όλα τα πεδία της φόρμας.
4. H βράβευση των νικητών θα πραγματοποιηθεί στις 7-4-2016 μετά τη λήξη του διαγωνισμού και θα δημοσιευθούν στα Social Media και στις ιστοσελίδες της Smartpress και του Secnews.gr.
5. Η Smartpress και το Secnews.gr διατηρούν το δικαίωμα επικοινωνίας των συμμετεχόντων με στόχο την ενημέρωση των αποτελεσμάτων.
6. Τα προσωπικά δεδομένα απαγορεύεται να μεταβιβαστούν σε τρίτους.
7. Η συμμετοχή στον live Διαγωνισμό EthiHak είναι ΔΩΡΕΑΝ!
8. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 80.
9. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επιλέξουν πως θα διαγωνιστούν: Εντός ή Εκτός των εγκατάστασεων του διαγωνισμού. Να σας ενημερώσουμε πως η επιλογή γίνεται μια φορά και ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. Οι διαγωνιζόμενοι που έχουν λάβει εσωτερικά credentials θα συνεχίσουν να διαγωνίζονται με αυτά και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μεταβιβαστούν σε τρίτους ή να μετατραπούν σε αυτά των εξωτερικών συμμετεχόντων.

Ενημερώνουμε τους διαγωνιζόμενους να φέρουν τους προσωπικούς τους υπολογιστές για την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι ο βαθμός δυσκολίας για τους διαγωνιζόμενους εκτός των εγκαταστάσεων του συνεδρίου θα είναι αρκετά μεγαλύτερος.

Περισσότερες Πληροφορίες για τους όρους του διαγωνισμού:

infocomsecnews EthiHak

[/su_box]

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS