ΑρχικήinetΗ Apple σύντομα θα αρχίσει να χρεώνει για το iTunes Radio

Η Apple σύντομα θα αρχίσει να χρεώνει για το iTunes Radio

Από την 28η Ιανουαρίου, η Apple θα αρχίσει να χρεώνει για τις iTunes ραδιοφωνικές υπηρεσίες της.

apple-itunes-radio

Από την 28η Ιανουαρίου, η Αpple θα αρχίσει να χρεώνει για τις iTunes ραδιοφωνικές υπηρεσίες της. Η εν λόγω εταιρεία έστειλε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλους τους πελάτες της, οι οποίοι ακούν ραδιόφωνο για να τους γνωστοποιήσει ότι θα πρέπει να διακόψει τις δωρεάν υπηρεσίες τους μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου.
Η Αpple αναφέρει στο email της, ότι το Beats 1 ραδιόφωνο θα είναι η μόνη επιλογή καναλιού για ελεύθερη ραδιοφωνία στη διάθεση εκείνων που δεν συμμετέχουν στη συμφωνία της Αpple Music.
Το e-mail από την Αpple έλεγε: «Ως ακροατής του υποστηριζόμενου από διαφημίσεις ραδιοφώνου της Αpple Music, θέλουμε να ξέρετε ότι θα διακοπεί από 28 Ιανουαρίου. Το Beats 1 θα είναι πλέον το πρώτο ελεύθερο broadcast, και έτσι θα συνεχίσετε να έχετε την καλύτερη μουσική και πολιτισμό εκεί, με τους παγκοσμίου φήμης DJs, όπως ο Zane Lowe, άλλοι ειδικοί σε αυτόν τον τομέα και προγραμματισμός ειδικών από καλλιτέχνες όπως ο Dr. Dre, Drake, Pharrell Williams και άλλοι.»

Κρίνοντας από αυτό το email είναι προφανές ότι η Αpple σχεδιάζει να διαλύσει τις iAd ομάδες πωλήσεων της.

Το email συνέχισε λέγοντας: «Επιπλέον, με τη συνδρομή στην Αpple Music, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε δεκάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς που έχουν φτιαχτεί από τη δική μας ομάδα εμπειρογνωμόνων μουσικής, χωρίς διαφημίσεις και με απεριόριστα skips. Ή μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας σταθμό με βάση τα αγαπημένα σας τραγούδια και καλλιτέχνες. Ξεκινήστε τη συνδρομή της Αpple Music σας τώρα και απολαύστε απεριόριστη πρόσβαση σε όλα όσα προσφέρει το ραδιόφωνο μαζί με το σύνολο του καταλόγου της Αpple Music.»
Κρίνοντας από αυτό το email είναι προφανές ότι η Αpple σχεδιάζει να διαλύσει τις iAd ομάδες πωλήσεων της.
Πρόσφατα, εξάλλου η εταιρεία ανακοίνωσε το τέλος του iAd App Network.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS